„Leii” din Banat, o nouă victorie în campionat

"Leii" din Banat, o nouă victorie în campionat

„Leii” din Banat, o nouă victorie în campionat

După succesul obținut marți la Arad, SCM winsed.swiss Mozzart Bet s-a impus și joi seară, de această dată la sala „Constantin Jude”, în fața grupării CSM Petrolul Ploiești și are acum 2-0 la general în seria ce contează pentru primul tur din faza playout a Ligii Naționale de baschet masculin.

„Leii” din Banat au câștigat cu scorul de 74-69 (18-18, 13-10, 19-12, 24-29) în fața propriului public, care a transmis energie din tribună într-un moment important al sezonului.

Acum a ieșit la rampă fundașul Luka Mitrovici, autor a 25 de puncte și 4 pase decisive, lider la ambele rubrici ale statisticii.

La victoria de joi seară au mai contribuit Adam Mirkovici (19p), Robert Schipor (9p), Nikola Gajici (5p), Igor Kesar (5p), Tyreek Scott-Grayson (4p), Edward Petrescu (4p), Rayshawn Simmons (2p) și Laszlo Lazar (1p).
Mirkovici a încheiat în double-double, reușind și 11 recuperări. Veljko Brkici a fost principalul realizator de puncte al oaspeților – 21.

CITEŞTE ŞI: Giroceanca Alessia Pop va reprezenta România la Campionatul Mondial de Marş din Antalya

Seria se mută la Ploiești, următorul meci fiind programat luni seară. Dacă este nevoie de o a patra partidă pentru stabilirea învingătoarei, aceasta va avea loc miercuri tot în orașul aurului negru. Un eventual joc cinci, decisiv, ar fi programat pe 20 aprilie la Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *