„Leii” din Banat joacă în Alpe Adria Cup, la Timișoara

"Leii" din Banat joacă în Alpe Adria Cup, la Timișoara

SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara joacă astăzi, de la ora 19:00, al patrulea meci din grupa D a competiției Alpe Adria Cup. „Leii” din Banat primesc la sala „Constantin Jude” vizita echipei croate KK Zabok.

Echipa de pe Bega, revenită după zece ani în circuitul cupelor europene, este lider cu trei victorii din tot atâtea partide disputate, cu șase puncte acumulate. Următoarele în clasament sunt Spišskí Rytieri (5 puncte din 3 meciuri), KK Rogaška (4 puncte din 4 meciuri) și KK Zabok (4 puncte din 4 meciuri).

Un succes al alb-violeților, astăzi, ar face ca echipele din Slovenia și Croația să nu mai poată ajunge din urmă SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara, care astfel și-ar asigura unul dintre primele două locuri, ce asigură calificarea în sferturile de finală ale Alpe Adria Cup.

CITEȘTE ȘI: Dacă doriți să revedeți… Bazaliu aduce victoria României împotriva Spaniei cu o aruncare de excepție în ultima secundă (VIDEO)

„Cunoaștem foarte bine adversarii, chiar dacă au antrenor nou și doi jucători noi. Le-am urmărit ultimele cinci-șase meciuri. Sigur, nu sunt în forma pe care și-o doresc, dar ne așteaptă un meci greu, întrucât pentru ei este ultima șansă de calificare. Noi ne dorim să câștigăm, să continuăm seria de victorii din tur. Va fi un test important, pentru că vine după o perioadă de pauză, generată de meciurile echipei naționale, și înaintea unei serii de partide dificile în campionat”, a declarat antrenorul secund Nenad Markovici.

Intrarea va fi liberă, astăzi, la meciul dintre SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara și KK Zabok.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *