„Leii”, ca şi calificaţi în sferturile Cupei României

Baschet SCM Timisoara

În prima manşă din turul secund al Cupei României de baschet masculin, Baschet SCM Timişoara s-a impus cu 94-76, pe sferturi 18-13, 27-22, 27-19, 22-22, în această seară, la Galaţi, în faţa echipei locale CSM, participantă în grupa valorică B a Ligii Naţionale.

Alb-violeţii au tratat partida cu seriozitate şi nu au întâmpinat dificultăţi în a bifa un succes ce le asigură în mare măsură calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

Antrenorul principal Dragan Petricevici i-a folosit în debutul meciului pe Pesakovici, Coconea, Brown, Mirkovici şi Komatina, apelând apoi şi la ceilalţi cinci jucători trecuţi pe foaia oficială.

Belgianul Amaury Gorgemans a reuşit cele mai multe puncte, 22. Au mai scuturat plasa gălăţenilor Adam Mirkovici (18p), Mirel Dragoste (12p), Nikola Pesakovici (11p), Troy Franklin (10p), Sherwood Brown (7p), Alexandru Coconea (6p), Milos Komatina (6p) şi Laszlo Lazar (2p). Bogdan Popa nu a marcat nici un punct.

Cele mai multe recuperări le-a reuşit Adam Mirkovic (7), iar lider la rubrica statistică a paselor decisive a fost Nikola Pesakovici (7).

„A fost un meci exact cum m-am aşteptat să fie, la discreţia noastră din primul până în ultimul minut, cu momente bune şi cu momente mai puţin reuşite, asta pentru că echipa din Galaţi chiar practică un baschet frumos, plăcut ochiului. Noi am avut ocazia să rulăm mai mulţi jucători, să dăm minute unor băieţi care au evoluat mai puţin, cum ar fi Coconea şi chiar Lazar, care nu a jucat în ultimele etape şi este foarte important că a prins aceste minute. Este un meci pe care echipa noastră l-a tratat cu multă seriozitate, să nu creadă cineva că era suficient doar să ieşim pe teren pentru a face un galop de sănătate. Galaţi este între primele patru echipe din cealaltă grupă. Cu siguranţă vom avea un meci acasă în retur care nu va fi uşor şi în care va trebui să transpirăm serios pentru a-l câştiga”, a spus la final antrenorul Dragan Petricevici.

Returul se va desfăşura peste exact o săptămână, la sala „Constantin Jude”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “„Leii”, ca şi calificaţi în sferturile Cupei României

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *