Legumicultorii din Lovrin au fost făcuţi… varză

Speranţele legumicultorilor de a avea un centru de legume-fructe la ei în comună sunt tot mai mici. Comisia constituită la nivelul Consiliului Judeţean Timiş, coordonată de vicepreşedinta Roxana Iliescu, a stabilit că o altă localitate, Tomnatic, este mai îndreptăţită să deţină un astfel de obiectiv.

La aflarea deciziei, primarul din Lovrin, Marius Graur, a luat foc, considerând că s-a făcut o mare nedreptate. Acesta este convins că localitatea pe care o conduce deţinea toate atuu-rile necesare pentru a găzdui centrul şi doar subiectivismul membrilor comisiei şi influenţele politice au schimbat decizia.

„Lovrinul are tradiţie, legumicultori cu rezultate merituoase, poziţionare excelentă, dar cu toate astea, comisia a preferat Tomnaticul. Comisia s-a deplasat în mare grabă prin comuna noastră şi ne-a spus că totul este foarte bine, că avem o locaţie excelentă, pentru ca apoi să ne trezim cu o hotărâre cu totul şi cu totul diferită.

Doamna vicepreşedinte Roxana Iliescu s-a comportat cu noi ca la cabinetul de avocatură, ne dădea dreptate, dar parcă ştia că o să pierdem procesul. Ce avea Tomnaticul aveam şi noi, ba chiar în plus, dar nouă nu ni s-au oferit anumite informaţii, pentru ca să facem câteva demersuri care ar fi durat doar trei zile.

Nu am primit o adresă pe care Tomnaticul a primit-o, ca să ne putem pregăti. Dar, eu cred că la un obiectiv de o asemenea anvergură, nu erau atât de importante unele hârtii care se puteau rezolva rapid, ci interesul legumicultorilor şi al cetăţenilor, în general. Din cele mai vechi timpuri, centrul de legume-fructe a fost la Lovrin”, a declarat Marius Graur.

Edilul din Lovrin are susţinerea primarului Nicolae Robu, care a declarat că aleşii judeţeni ai PNL se vor opune înfiinţării acestui centru la Tomnatic, apreciind decizia comisiei ca fiind una influenţată politic.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Legumicultorii din Lovrin au fost făcuţi… varză

  1. Numele persoanei in discuție Iliescu spune tot: de unde vrem noi sa cunoască un regățean zona Banatului? Normal ca o sa facă după ureche, adică ce i se șoptește la urechiușele ghidușe

  2. Nu ma pricep la lucrurile acestea si nu inteleg de ce nu se pot face astfel de centre in fiecare comuna in loc sa fie invrajbite comunele intre ele.

Lasă un răspuns