Legiştii au stabilit cum a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă era drogat în momentul accidentului. Când va fi înmormântat

Părinţii lui Răzvan Ciobanu au mers marţi la morga Cimitirului Central din Constanța pentru a ridica trupul neînsufleţit al fiului lor.

Între timp, medicii legişti au stabilit din ce cauze a murit creatorul de modă. Potrivit rezultatelor preliminare, Răzvan Ciobanu era drogat în momentul producerii accidentului. Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa într-un accident teribil petrecut în judeţul Constanţa. Autoturismul de lux pe care îl conducea s-a răsturnat și a intrat în mai mulţi copaci.

Rezultatele preliminarii ale necropsiei designerului Răzvan Ciobanu arată că acesta a consumat droguri înainte de a urca la volan, au declarat pentru Libertatea surse judiciare.

Acestea sunt rezultate preliminarii, urmând ca în următoarele trei săptămâni să iasă rezultatele analizelor toxicologice. Analizele preliminare nu constituie probă la dosar.

Avocata Laura Vicol, prietenă a creatorului de modă, a anunţat că marţi trupul neînsufleţit al lui Răzvan Ciobanu va fi depus la capela Progresul, înmormântarea urmând a avea loc joi.
Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier.

Scenele teribile s-au petrecut în localitatea Săcele, județul Constanța. Mașina condusă de Răzvan Ciobanu, care se întorcea de la mare, a ieșit cu viteză de pe șosea, a mers aproape un kilometru pe câmp şi a lovit mai mulți copaci.

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Trupul neînsuflețit al creatorului de modă a fost dus la morgă, pentru necropsie. Medicii legişti vor stabili dacă şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe. De asemenea, poliţiştii precizează că varianta sinuciderii nu poate fi luată în calcul la acest moment, conform romaniatv.net.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
ADRIAN 2 mai 2019
Si daca omora o familie cu copii care ar fi circulat regulamentar ,este limpede ca zona mamaia este posibil sa fie plina de droguri in cluburi de fite ,doar pentru ce se merge acolo ca doar nu pentru discutii literare