Langoși de 7.000 de lei, la Timișoara

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au depistat și au amendat un bărbat care vindea produse preparate în rulotă fără a deține nici un fel de documente legale pentru desfășurarea unei astfel de activități.

CITEȘTE ȘI: Casă oferită gratis, plus 5 hectare de teren. Proprietarii caută o familie nevoiaşă

Cel în cauză a fost depistat pe strada Gh. Adam colț cu Avram Imbroane, unde își instalase, în fața unei fabrici din apropiere, o rulotă în care prepara langoși, gogoși și alte astfel de produse.

Deoarece nu deținea niciun fel de documente pentru desfășurarea actelor de comerț ambulant, cel în cauză a fost sancționat cu 7.000 lei.

CITEȘTE ȘI: Deconturi paranormale. Un medic din Timiș a lucrat non-stop 41 de zile într-o lună

Cel în cauză a mai fost sancționat în anii trecuți pentru astfel de fapte, o perioadă nu a mai fost depistat pe raza municipiului, dar acum a revenit desfășurând din nou acte de comerț ilicit.

Pentru că rulota a fost amplasată pe un teren privat, proprietarul acestuia i-a pus în vedere să părăsească locația, fapt care s-a și întâmplat.

Mai mult, la verificarea inițială, cel în cauză le-a prezentat polițiștilor locali documentele unei firme care însă era radiată de la Registrul Comerțului, fapt pentru care s-a transmis adresă și către Serviciul Investigarea Fraudelor din cadrul IPJ Timiș pentru prezentarea de documente false.

Situația este cu atât mai gravă cu cât cel în cauză pune în pericol sănătatea populației prin vânzarea de produse preparate în condiții improprii, proveniența ingredientelor fiind îndoielnică.

0 Comments

No Comment.