Lângă Timișoara, un stâlp stă sprijinit, de două luni, pe o mașină făcută zob

accident stâlp

În 5 august, pe drumul care leagă Timișoara de localitățile Parța, respectiv Peciu Nou, un șofer de 28 de ani a pierdut controlul volanului autoutilitarei pe care o conducea. Mașina a ieșit de pe șosea și s-a înfipt într-un stâlp care susține cablurile de curent electric ce alimentează zona. Doi pasageri aflați în autoutilitară au fost răniți.

CITEȘTE ȘI: Accident cu 10 morţi. Un microbuz de pasageri a fost izbit de un TIR

Evenimentul, consemnat și în presă la vremea respectivă, a fost unul nefericit dar, din păcate, și unul ieșit din comun. Ceea ce a urmat pare incredibil. De aproape două luni, stâlpul, retezat de la baza de forța impactului, a ramas sprijinit doar de mașina făcută zob. Evident, mult înclinat față de restul rețelei. Inițial, locul impactului era mai greu vizibil, fiind situat într-un lan de porumb.

accident stâlp 2

Stâlpul strâmb era observat de șoferii care treceau prin zonă, iar cei care se uitau mai cu atenție, vedeau și mașina strivită de el. Mulți au crezut că este vorba despre un eveniment care tocmai avusese loc și au oprit să vada ce se întâmplă.

accident stâlp 3

Porumbul a fost recoltat, iar scena incredibilă este vizibilă și de pe șosea. Dar cei care ar fi trebuit să se ocupe de remedierea avariei nu se grăbesc să ia măsuri. Oamenii din localitățile din zonă au început să se întrebe dacă nu cumva stâlpul rupt în accident și abandonat într-o poziție instabilă ar putea fi cauza deselor întreruperi de curent electric de care au parte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Lângă Timișoara, un stâlp stă sprijinit, de două luni, pe o mașină făcută zob

  1. Buna ziua. Poate ar trebui sa pozati si Matizul accidentat,de pe str.Brediceanu 13/15,lasat de UN AN DE ZILE in parcare,parcat si de-a curmezisul si in care si-au facut casa oamenii strazii. Si asta intr-un loc unde primaria a anulat TOATE locurile de parcare odata cu realizarea la doua benzi a strazii Brediceanu,de la Circumvalatiunii pana la curba tramvaiului spre Spitalul de copii. Asa doar,o intrebare pt primar : unde isi mai parcheaza locatarii masinile ? PRIMA OARA FACETI PARCARI SUFICIENTE,APOI RETRASATI STRAZILE ! Uitati-va doar ce s-a intamplat in perimetrul Pietii Libertatii si Pietii Unirii : IOC PARCARI,ATAT PT LOCATARI CAT SI PT CEI CE LUCREAZA IN ZONA !
    PS: Intr-o dimineata am avut treaba la Tribunal,iar masina mi-am parcat-o in Tipografilor,langa Sc.Gen.16 – bineinteles ca am intarziat cu 25 minute.
    PS 2 : Semaforul de pe Aradului cu Piata Verde ar trebui sa-l revizuiti ca temporizare,pt ca in sensul dinspre oras inspre Arad,verdele dureaza EXAGERAT de mult,comparativ cu celelalte sensuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *