Accident cu 10 morţi. Un microbuz de pasageri a fost izbit de un TIR

Un grav accident s-a produs în Ialomița, sâmbătă dimineaţa. 10 oameni au murit după ce un microbuz de pasageri a fost lovit de un TIR, în apropiere de satul Sfântul Gheorghe. Alte 7 persoane au fost rănite.

Accidentul s-a produs pe Drumul Naţional DN2A, Slobozia – Urziceni, între raza localității Sfântul Gheorghe, din comuna Balaciu.

CITEȘTE ȘI: Accident grav în vestul țării: Coliziune între două camioane

Conform primelor Informații, șoferul unui TIR ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi pătruns pe contrasens, lovind în plin un microbuz de transport persoane.

Impactul a distrus microbuzul, dar și cabina TIR-ului. 10 pesoane au murit. 9 victime sunt din microbuz, iar cea de-a zecea este șoferul TIR-ului, conform observator.tv

Șapte oameni au supraviețuit în accident, dar au fost răniți, iar unii sunt în stare gravă. Trei dintre răniţi au fost transportaţi la Spitalul din Slobozia, în Ialomiţa, iar ceilalţi patru răniți au fost trimiși la spitale din Bucureşti.

Două femei au fost aduse la Spitalul Floreasca din Capitală, cu hemoragie internă. Pacientele sunt operate de echipele medicale.

Alte două femei au fost aduse la Spitalul Bagdasar Arseni din București. O pacientă are multiple traumatisme și ruptură de splină și a fost operată. Cealaltă pacientă este conștientă și e sub supravegherea doctorilor.

1 Comments
Dan A. 05/10/2019
Sa multumim guvernantilor pentru autostrazile facute, asemenea accidente ar fi mult mai putine.