La un pas de tragedie, într-o familie din Timişoara

pericol 4

ISU Timiş a fost anunţat, prin 112, joi seara, despre o situaţie de urgenţă – miros înțepător/gaz și 2 persoane care prezintă stări de rău în Timișoara, str. A. Donici

La locul intervenției s-au deplasat de urgență un echipaj specializat de cercetare (CBRN), 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de serviciu, un echipaj SMURD, 10 pompieri și 2 echipaje SAJ cu medic. A fost anunțată și o echipă de la Delgaz Grid.

La sosirea la locul intervenţiei, după efectuarea recunoașterii s-au constatat următoarele: în casă se aflau 4 adulţi şi 2 copii minori. Unul dintre cei doi copii si o persoană de sex feminin prezentau simptome: vărsături, greaţă, ameţeli, anterior sosirii echipajelor ISU.

Au fost evacuate persoanele din casă si li s-a făcut evaluarea de către personalul medical prezent la fața locului. După efectuarea măsurătorilor s-au constatat scăpări de gaz la un furtun de la centrala termică și acumulări de monoxid de carbon de la o instalație de încălzire improvizată.

CITEŞTE ŞI: Şofer rămas încarcerat în urma unui accident, în vestul ţării

S-a efectuat ventilarea încăperilor prin deschiderea geamurilor ăi aspiraţia cu ventilatoarele din dotare, timp de 30 minute. Persoana ( 63 ani) ce prezenta simptome de intoxicare a fost transportată la spital cu ambulanţa SMURD. Celelalte persoane au fost examinate de către personalul SAJ.

Foto: ISU Timiş


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *