La un pas de tragedie, în vestul țării. O femeie a căzut într-o fosă septică

Incendiu la Parohia Catolică de pe strada I. Slavici din Timișoara

O femeie de 62 de ani, din orașul Curtici, judeţul Arad, care a căzut într-o fosă improvizată în curtea casei sale, vineri dimineaţă, a fost salvată de pompieri în urma unui apel la 112 al membrilor familiei.

CITEȘTE ȘI: Noi decese cauzate de coronavirus. Printre cei care au murit, mai mulți pacienți din Timiș, Arad și Hunedoara

Conform purtătorului decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca, „în momentul sosirii la locul incidentului echipajele au găsit o femeie, căzută într-o fosă improvizată cu adâncimea de 5 m, diametrul de 70cm. Femeia era la aproximativ 3.5 m si acoperită peste nivelul pieptului. A fost asigurată rapid, iar în 3 minute decizia privind intervenția era luată”.

„Salvatorul sergent major Alin Ochiș, un adevărat salvator pe care în această situație l-a ajutat si constitutia fizică. Alin a coborât în fosă, cu ajutorul mijloacelor din dotarea autospecialei și cu mult calm a reușit să o liniștească pe femeie, să o asigure cu mijloace specifice și să o aducă la suprafată. Femeia de 62 de ani, în viață a fost predată echipajului SMURD al Punctului de Lucru Curtici si transportată la spital”, a mai declarat purtătorul decuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad, maior George Pleșca.

Alin Ochiș, este subofițer operativ și conducător de autospeciale la Detașamentul de Pompieri Arad. Absolvent al Școlii de Pompieri-Protectie Civilă Boldești, în cei 2 ani de când își desfășoară activitatea la Arad, a participat la toate categoriile de intervenții ale inspectoratului, de la incendii la acordarea de prim ajutor în cadrul echipajelor SMURD.
Acuma câteva luni a asistat chiar o naștere, împreună ca alți doi colegi în autospecială.

sursa:realitateadearad.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns