La Timișoara, USR s-a lipit de PSD

Alfred Simonis îl ironizează pe useristul Cristian Ghinea: "Râde lumea de tine, omule!"

USR reușește să realizeze cu PSD ceea ce nu a reușit cu PNL: o înțelegere la nivelul Consiliului Local Timișoara, unde social-democrații anunță că îl susțin pe Dominic Fritz, fără însă a avea pretenții legate de obținerea unor funcii. Iată comunicatul transmis de Alfred Simonis, președintele PSD Timiș:

”În ultimele săptămâni am făcut mai multe apeluri la responsabilitate adresate domnilor Nica şi Fritz. Le ceream să conştientizeze gravitatea situației sanitare şi economice cu care ne confruntăm. Le cerem să nu se mai bată pentru funcții, putere, influență. Solicitările mele au fost în van, iar astăzi asistăm la un teatru absurd, ale cărui victime sunt timişorenii.

Azi vor fi votați viceprimarul sau viceprimarii, iar USR şi PNL nu au reuşit să depăşească logica intereselor meschine de grup. Actuala pandemie este şi o provocare peste care putem trece dacă învățăm să fim mai uniți, mai solidari, mai aproape de cei pe care îi reprezentăm. USR a câştigat alegerile în Timişoara cu 13 consilieri locali, având nevoie de un singur vot pentru majoritatea necesară alegerii viceprimarului.

Voința timişorenilor a fost ca USR să conducă municipiul în următorii 4 ani, iar PSD respectă acest lucru.  Vă anunț că reprezentanții PSD vor vota viceprimarul USR, ca un gest de responsabilitate şi de recunoaştere a rezultatului alegerilor. Țin să subliniez încă o dată că PSD Timiş nu participă la nicio negociere pentru majorități şi nu doreşte funcții în executiv.

De asemenea, votul de azi nu este un cec în alb dat actualei administrații, ci un gest punctual, menit să deblocheze o criză creată de oameni politici mici, fără experieță şi cu orgolii mai mari decât capacitatea lor intelectuală. Timişoara pe primul loc!”


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “La Timișoara, USR s-a lipit de PSD

 1. Hai basti, pe limba ta, cel care te (auto)denumesti Platon !
  Cu emfaza si tampenie totodata.
  Nu ai nimic, dar chiar nimic in comun cu persoana care a purtat acest nume.
  Dar destul despre grobieni.

  Referitor la articol si conduita – un gest reponsabil in folosul comunitatii.
  Vreau sa vad si la alti politicieni (PNL, PMP, etc….) asemenea atitudine.
  Ca sa mai aibe votanti.

 2. Despre marius numai de bine ( caci are nevoie). Cit despre titlu, articolul imi aduce aminte de refrenul acela „… ca timbrul de scrisoare”, doar ca ai cazul de fata timbrul si scrisoarea sunt aceiasi.

Lasă un răspuns