La Timişoara a fost inaugurată noua Clinică de Dermatologie – GALERIE FOTO

Clinica Dermatologie Timisoara

Printre atâtea șantiere și probleme, oficialii Primăriei Timișoara, alături de cei ai Spitalului Municipal au avut parte, miercuri, și de o tăiere de panglică.

Noul sediu al Clinicii de Dermatologie, situat pe Strada Daliei, este amenajat și gata să preia funcțiile celei vechi, precum și pe cele ale Policlinicii 3, care stă în chirie pe Bd. Mihai Viteazu.

Lucrările de amenajare au costat peste nouă milioane de lei de la bugetul local, au început în luna mai 2014 și ar fi trebuit să fie gata acum trei luni și jumătate.

Mutarea propriu-zisă va mai dura câteva săptămâni, timp necesar pentru instalarea echipamentelor medicale cu care va fi dotată clinica, pentru acestea consiliul local investind alte aproape două milioane de lei.

În vechiul sediu al Clinicii de Dermatologie de pe strada Mărășești va fi amenajat un centru multicultural, care va scoate din punga Timișoarei mai mult de șase milioane de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La Timişoara a fost inaugurată noua Clinică de Dermatologie – GALERIE FOTO

  1. Suntem mereu liberi să ne alegem acţiunile, sau lipsa de acţiune – iar viaţa noastră actuală este suma totală a propriilor noastre alegeri, bune sau rele. Dacă dorim ca viitorul să se schimbe, trebuie să facem alegeri mai bune. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Lasă un răspuns