La plimbare cu mopedul, fără permis

La plimbare cu mopedul, fără permis

La plimbare cu mopedul, fără permis.

Polițiștii locali aflați în patrulare astăzi, în jurul orei 11.30, în zona Iuliu Maniu, au observat că se apropia de ei, dinspre strada Platanilor, un moped condus de un bărbat care, la apariția patrulei, a frânat brusc, dând semne de precipitare.

Imediat acesta a fost oprit pentru verificare, dar nu avea asupra sa nici un document, motiv pentru care a fost verificat în baza de date.

CITEȘTE ȘI: Regulament nou pentru comerțul stradal din Timișoara. Cum vor arăta chioșcurile și tonetele

Astfel, s-a constatat că bărbatul, care se numește A.T.S, are 36 de ani și domiciliul în localitatea Bencecu de Sus – Pișchia, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie.

Mai mult, acesta a declarat că se află în curs de școlarizare pentru a obține permisul și că se ducea să-și vândă vehiculul pe două roți.

A intrat însă în atenția polițiștilor de la Biroul Rutier, cărora a fost predat pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis, după ce a fost și sancționat cu 290 de lei de polițiștii locali pentru că se deplasa cu mopedul fără a avea cască de protecție.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *