Amendat pentru că făcea drifturi cu autoturismul în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu

Amendat pentru că făcea drifturi cu autoturismul în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu

Amendat pentru că făcea drifturi cu autoturismul în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu.

Polițiștii locali au depistat, în acest weekend, încă un tânăr care se distra făcând drifturi în parcarea Stadionului Dan Păltinișanu.

Cel în cauză se afla la volanul unui autoturism Volkswagen, turând motorul și efectuând derapaje bruște pe loc în scop de divertisment, în sectorul VIP, în jurul orei 01.00, în noaptea de 25 aprilie.

CITEȘTE ȘI: La plimbare cu mopedul, fără permis

Tânărul, în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în comuna Uivar, a fost sancționat cu amendă de 800 de lei, conform HCL 371/2007 modificată. Poliția Locală Timișoara atrage atenția că este interzisă folosirea autovehiculelor cu turarea motoarelor și efectuarea de manevre prin derapaje, întoarceri bruște pe loc, accelerări și frânări bruște, pe domeniul public, în scop de divertisment și fără aviz, sancțiunile fiind între 800 și 2500 lei.

De asemenea, Poliția Locală va continua verificările pe această linie în toate zonele orașului, cu atât mai mult cu cât  astfel de forme de divertisment sunt deranjante pentru ceilalți cetățeni, care au reclamat de-a lungul timpului astfel de fapte.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *