„La Medicina există doar locul întâi”

sah 2

Anul recent încheiat a fost unul cu rezultate notabile pentru Clubul Sportiv Studenţesc Medicina Timişoara. Şahiştii de pe Bega au cucerit două medalii de argint la Campionatul Naţional pe echipe şi una de aur la tineret.

Se poate şi mai bine, crede directorul Ioan Mărăşescu (foto): „Aş putea spune că sunt mulţumit, marele regret este că am ratat la mustaţă titlul la masculin.
marasescu
Este o problemă de mentalitate, la o echipă cum este Medicina există doar locul întâi.

Poate părea neobişnuită exprimarea mea, dar aici eşti educat cu această mentalitate, nu pentru locurile doi şi trei.

CITEȘTE ȘI: Cine este Mihaela Triculescu, noul șef al ANAF

La Medicina, poziţia secundă este văzută ca un insucces. Suntem în continuare în elită, jucătorii s-au luptat până la capăt, nu le pot reproşa nimic, în fond a fost un derby. S-a întâmplat să fie un calcul greşit la o partidă.

Şi adversarii noştri au ratat la o altă partidă, dar contează cine a ratat ultimul, şi a fost un sportiv de la noi”. Ioan Mărăşescu aşteaptă definitivarea bugetului, dorind să întărească echipa masculină a Medicinii.

„Calendarul competiţional rămâne neschimbat.

Sperăm că se va menţine şi bugetul clubului. Echipa masculină de seniori trebuie întărită, o voi face cu siguranţă dacă bugetul ne va permite acest lucru, în ianuarie vom cunoaşte exact pe ce ne bazăm.

Voi face eforturi şi în altă parte, dar baza este de la Ministerul Educaţiei şi fără această bază nu putem discuta despre nimic.

CITEȘTE ȘI: Şofer român de TIR căutat de patron de trei zile, găsit mort în cabină, în parcare, în Germania

Aproape 90 la sută din bani vin de la minister. Ne-a sprijinit şi Consiliul Judeţean Timiş, remarc şi acest lucru.

Vreau să aduc mulţumiri conducerii Universităţii de Medicină şi Farmacie Victor Babeş pentru implicare şi pentru modul în care ne sprijină atât cu bază logistică, cât şi în ceea ce priveşte evoluţia noastră ca echipă, precum şi consiliului judeţean şi şahiştilor pentru modul în care au luptat şi s-au mobilizat în 2018 chiar dacă echipa a mai pierdut din jucători”, ne-a mai spus Ioan Mărăşescu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns