La Lugoj, ca pe vremea lui Ceauşescu…

Investiţiile mari derulate de prin­cipala companie de dis­tri­buţie a electricităţii, pare-se, nu au ajuns şi la Lugoj. De câteva zile, locuitorii din cartierul Micro V, cei de pe Splaiul “1 Decembrie 1918” şi alte zone se con­frun­tă pe­rio­dic cu între­ru­peri de cu­rent.

Începând cu data de 19 iunie şi până în 22 iunie, a­proape că nu a fost zi în care să te trezeşti că vrei să a­prinzi becul sau să porneşti te­levizorul şi să nu reuşeşti, pen­tru că nu funcţionează cu­rentul.

De vină e Dorel!!!

Momentul culminant al a­ces­tei deficienţe a fost înce­pu­tul meciului România – Albania, fapt ce a afectat timp de minute bune d­i­fu­za­rea lui de către compania RCS – RDS. Atunci se pu­tea da vina pe capriciile na­turii. Apoi, zilele următoare soarele a dogorit cu putere pe cer, însă la prize tot nu a fost tensiune. Să fi căzut cu­rentul din cauza căldurii? Nici vorbă, de vină a fost Dorel!

”Din cauza deteriorării u­nor cabluri electrice de că­tre o firmă terță care exe­cu­ta lucrări de săpături în mai multe zone ale municipiului Lugoj, în cursul zilelor de luni 20 iunie şi marți 21 iu­nie au fost înregistrate mai multe deranjamente co­lec­ti­ve afectând şi strada Ti­mi­şoa­rei. Echipele Enel Dis­tri­buţie Banat au intervenit prompt, efectuând ma­ne­vre­le specifice de reparare a cablurilor defecte, iar con­sumatorii afectați au fost realimentați cu energie e­lec­trică”, ne-a explicat B­og­dan Micu, purtător de cu­vânt al Enel Ditribuţie Ba­nat.

Instituţiile lugojene s-au dotat cu generatoare de rezervă

Penele dese de curent a­fect­ează şi instituţiile lugojene, care au fost nevoite să se do­teze cu generatoare elec­tri­ce. Spitalul lugojean, a cărui activitate depinde cel mai mult de sursele de cu­rent stabile, a reuşit să facă faţă întreruperilor de curent cu ajutorul unui generator de mare putere, pe com­bus­ti­bil Diesel, care a suportat cu succes căderile de ten­siune.

“Unitatea noastră are mijloacele necesare pentru a suplini avariile din reţeaua electrică publică. Până în pre­zent, nu am avut pro­ble­me cu asigurarea sursei de energie electrică, iar acti­vi­ta­tea în toate com­par­ti­men­tele şi secţiile din spital a func­ţionat normal”, a trans­mis Florin Voichescu, ma­na­­gerul Spitalului din Lu­goj.

VEZI MAI MULTE PE redesteptarea.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La Lugoj, ca pe vremea lui Ceauşescu…

  1. Romania ii plina plina de prosti si de hotii ,nu stiu daca ati observat in trafic tot mai multi maimutoi care pe langa ca nu stiu in ce conditii au luat carnetu dar mai si fac pe figurantii NEBUNIE totala in TiMISOARA unde naiba ii politia sa nu mai zic de leprele locale frate se duce dracu totul si se mai intreaba de ce pleaca lumea ,plin de jeguri in TIMISOARA smecherii si analfabetii HOTII aveti grija la tot ce misca DACA maine ar fi razboii nu mi-ar parea rau doar de copii nevinovatii in rest totii sa se duca DRACU nici batranii nu mai au demnitate sa nu mai zic de onoare si respect de la cei tinerii fata de semenii UNDE NAIBA II POLITIA ?????????(le suge p….. la mafiotii )

Lasă un răspuns