La Giroc începe construcția primului bloc pentru medici rezidenți. Trebuie finalizat în 12 luni

La Giroc începe construcția primului bloc pentru medici rezidenți

Consiliul Județean Timiș a predat amplasamentul pentru construcția unui nou bloc ANL, cu două scări și regim de înălțime P+2 etaje, pe Strada Arenei nr. 20 din Giroc. Blocul va avea 22 de apartamente, care vor putea fi închiriate medicilor rezidenți. Se dorește sprijinirea tinerilor medici aflați la început de carieră, oferindu-le un motiv în plus să rămână în țară la terminarea studiilor.

Investiția se ridică la 7,5 milioane lei, Consiliului Județean Timiș asigurând o cofinanțare de peste 550.000 de lei. Mai exact, CJT s-a angajat să racordeze imobilul la utilități, oferind și terenul pe care va fi construit blocul.

Noile apartamente vor fi de două camere, plus dependințe, suprafața construită desfășurată a blocului fiind de aproape 1.900 mp. Termenul de execuție a lucrării este de 12 luni.

Important de menționat este că medicii rezidenți se pot adresa CJ Timiș pentru a solicita o locuință în blocul pentru care a fost semnată predarea amplasamentului.

Tot în Giroc, ANL construiește, cu sprijinul consiliului județean, alte patru blocuri, fiind vorba despre un total de 88 de apartamente destinate închirierii de către tineri. La fel, va fi asigurată racordarea la utilități și a fost pus la dispoziție terenul necesar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns