La doar 4 ani face senzație pe Internet datorită unei pasiuni neobișnuite

Un băiețel a devenit celebru pe Internet

Copiii mici nu sunt cei mai mari fani ai legumelor şi verdeţurilor – e un lucru ştiut de mulţi părinţi. Însă un băieţel de patru ani din Statele Unite ne dovedește că lucrurile nu stau chiar aşa. Pasiunea lui pentru legumele proaspete l-a transformat într-o mică vedetă pe internet.

CITEȘTE ȘI: Ce produse din plastic nu vor mai fi găsite în magazine

Jack, din statul american Arkansas, a ajuns celebru pe Internet, datorită pasiunii sale ieșite din comun pentru… legume și verdețuri.

– Ce este?
– E varză kale.
– Varza kale e bună pentru tine?
– Da.
– Ce conține varza kale, Jack?
– Calciu.
– Ce face calciul?
– Întărește oasele
”.

Părinții lui Jack cultivă legume și și-au învățat copiii încă de mici care sunt beneficiile unei alimentații sănătoase. Mama lui, de origine lituaniană, spune că grădina de zarzavat avea o importanță majoră în familia ei. Iar băiatul a primit chiar o carte despre nutriție, în locul uneia cu basme și povești.

Tatăl lui Jack e cel care l-a făcut celebru pe copil. Într-o zi, a postat pe Tik Tok un filmuleț în care băiatul mănâncă un… nap. Filmulețul a devenit viral în scurt timp și acum are peste 2,6 milioane de vizualizări. De atunci încoace, tatăl copilului a postat multe alte videoclipuri noi, toate la fel de drăgălașe, multe dintre ele cu peste un milion de vizualizări. Părinții spun că au de gând să continue să facă asta câtă vreme Jack rămâne cel mai mare fan al legumelor din grădină.

sursa: stirileprotv.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *