La Craiova se poate. La Timișoara, se vrea? Municipiul condus de Olguţa Vasilescu a achiziţionat, cu bani europeni, 80.000 de teste RT-PCR şi testează gratuit cetăţenii

La Craiova se poate. La Timișoara, se vrea? Municipiul condus de Olguţa Vasilescu a achiziţionat, cu bani europeni, 80.000 de teste RT-PCR şi testează gratuit cetăţenii

Craiova este prima localitate din România în care testarea COVID este gratuită pentru toți cetățenii, după ce municipalitatea a achiziționat teste cu fonduri europene.

Primăria a asigurat deja 45.000 de teste RT-PCR care vor fi administrate de personalul medical de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Craiova, zilnic, inclusiv în weekend, până la date de 1 martie.

La Timișoara, se fac averi din sumele plătite de cei care vor sa se testeze, fie de teama Covid-19, fie doar pentru a beneficia temporar de libertatea oferită de Certificatul verde, acel „Pass” fără de care nu mai poţi intra în instituții publice or la mall, restaurante sau hoteluri.

Farmaciile, cabinetele de medicina familiei, laboratoarele medicale, etc. au testarea drept una dintre pricipalele activități, care aduce bani frumoși.

CITEŞTE ŞI: Noi detalii în cazul elevului înjunghiat în Piața 700 din Timişoara / Victima este infectată cu Covid-19

În primul oraș liber de comunism, libertatea a fost scoasă la vânzare, iar bănățenii calculați cu cheltuielile și precauți cu administrarea unui ser despre care nu se cunosc prea multe se văd nevoiți să stea mai mult în case, unde e tot mai frig. Asta se vrea?

Foto: Gazeta de Sud


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *