În trei școli din Timișoara, procesul didactic se desfășoară în totalitate în sistem online

Școlile pot decide intrarea în online a elevilor. Aura Danielescu, șefa Inspectoratului Școlar Timiș: Li s-a dat autonomie consiliilor de administrație să-și asume responsabilitatea unor decizii

În trei școli din Timișoara, procesul didactic se desfășoară în totalitate în sistem online.

Trei școli din Timișoara vor funcționa și în această săptămână exclusiv în regim online: Liceul Teologic Baptist Timișoara (din cauza numărului de îmbolnăviri în rândul elevilor în peste 50 la sută dintre clase), Liceul I.C. Brătianu (lucrări la infrastructura clădirii) și Școala Gimnazială ”Rudolf Walther” (dificultăți financiare pentru plata utilităților).

CITEȘTE ȘI: La Craiova se poate. La Timișoara, se vrea? Municipiul condus de Olguţa Vasilescu a achiziţionat, cu bani europeni, 80.000 de teste RT-PCR şi testează gratuit cetăţenii

Lipsa resursei umane datorată cazurilor de îmbolnăviri în rândul profesorilor este o altă problemă majoră cu care se confruntă unitățile de învățământ din județ.

De exemplu, la Școala Gimnazială nr. 30, din acest motiv, clasele din ciclul gimnazial desfășoară procesul didactic în sistem online.

În ultimele 10 zile, 688 de elevi și 189 de angajați din unitățile de învățământ din Timiș au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *