La Consiliul Judeţean Timiş se desființează postul de „stăpân al inelelor”

cjt 2

Elevii din Timiș sunt, deocamdată, acoperiți în ceea ce privește programul „Laptele și cornul”. Cu toate acestea, procedura de achiziție pentru anul următor se află la limită, iar acest fapt l-a nemulțumit pe președintele Consiliului Județean Timiș.

Sorin Grindeanu a anunțat publicarea pe SEAP a anunțului de licitație pentru lapte și corn, dar a remarcat ritmul incredibil de lent în care s-a desfășurat procedura internă. Aceasta a durat nu mai puțin de două luni, din cauză că persoana care se ocupa de programul „Laptele și cornul” a plecat în concediu și nu i-a ținut nimeni locul.

„Nu poate fi cineva <<stăpânul inelelor>> în CJT, iar dacă pleacă în concediu, totul să se oprească. Pentru unii, se va lăsa cu sancțiuni. O singură persoană de la achiziții publice se ocupa, de fapt, de acestea. E un mod de lucru care se va schimba total de la 1 noiembrie, când intră în vigoare noua organigramă”, a spus Grindeanu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “La Consiliul Judeţean Timiş se desființează postul de „stăpân al inelelor”

  1. bine Frodo … apoi ROF, proceduri, etc, etc… nu merge ca la piata, ca la minister sau ca la primarie – mai si gandeste, nu numai te arati ca esti mare sef si atat … mai gandeste putin, daca ai cu ce!

Lasă un răspuns