La Becicherecu Mic, se va construi noul cămin cultural

Conform primarului Raimond Rusu, comisia tehnico-economică a Companiei Naționale de Investiții (CNI) a aprobat proiectul depus pentru construirea noului cămin cultural al comunei Becicherecu Mic.

CITEȘTE ȘI: Mașină răsturnată la intrarea în Timișoara, după ce un TIR nu a acordat prioritate

Edilul crede că lucrările la acest așezământ vor putea demara anul viitor. Amplasamentul acestuia va fi pe locul fostei clădiri cu această destinație care a fost desființată, cu mențiunea că noul edificiu va fi în formă de L, pentru a încadra piața care funcționează de ceva vreme pe terenul eliberat în urma demolării. Este de menționat că, în fiecare joi, în perimetrul pieței vin comercianți din tot județul și cumpărători din localitate dar și din satele învecinate, cum se vede și în imagine.

Legat de același perimetru este de adăugat și faptul că unitatea administrativă beneficiază, de asemenea, de o finanțare europeană în valoare de 100.000 de euro, obținută prin Grupul de Acțiune Locală (GAL), cu care va fi amenajat, pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, Parcul Central, acesta fiind dispus între piață, muzeu și bibliotecă. Iată că terenul din zona civică este utilizat pentru realizarea mai multor obiective de interes public, care o vor redefini încât să corespundă în mod optim unor cerințe din domeniile economice, culturale și de relaxare ale comunității locale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns