Krepelka prinde viteză

După ce în etapa precedentă a preluat şefia clasei N1 a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2019, Alexandru Krepelka s-a impus fără drept de apel, duminică, la Mediaş, distanţându-se în funtea clasamentului.

Pilotul timişorean a obţinut cel mai bun timp şi în antrenamentele cronometrate de sâmbătă, bifând astfel maximum de puncte, 30, în runda menţionată, una nouă în calendarul CNVC 2019.

Aproape 18 secunde au fost între el şi următorul clasat, Iosif Ferenti.

Krepelka a strâns cinci victorii în cele şase etape disputate până în prezent şi se îndreaptă spre al doilea titlu consecutiv în puternica întrecere pe patru roţi organizată de Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

Totodată, Lucian Protesaru, pilot legitimat tot la CS Krepelka Motorsport, a încheiat pe locul al treilea la clasa H3, în timp ce colegul său Adrian Măduţă nu a putut lua startul din cauza unei defecţiuni tehnice.

„Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş şi partenerilor noştri privaţi Mirko Peroni, Horaţiu Haţegan, Dan Lazăr, Leonard Hantig şi Cristian Rus, care ne susţin în proiectele sportive pe care le derulăm”, ne-a spus Alexandru Krepelka.

Etapa următoare din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă este programată la Rânca în zilele de 31 august şi 1 septembrie.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns