L-au supărat din nou pe Hagi >> Poli Timişoara – Viitorul Constanţa 1-0 (0-0) – GALERIE FOTO

Gheorghe Hagi Viitorul 1

Ultimele două vizite ale lui Gheorghe Hagi la Timişoara, oraş în care cel mai bun fotbalist român din toate timpurile a antrenat în sezonul 2005-2006, au avut acelaşi deznodământ, Viitorul întorcându-se acasă învinsă.

Prima dată, în 10 august, dobrogenii au fost eliminaţi din Cupa Ligii, Poli impunându-se atunci cu scorul de 2-1. Luni seară, în etapa cu numărul 12 a Ligii I, băieţii lui Ionuţ Popa au obţinut trei puncte care îi apropie la doar patru lungimi de penultima clasată şi, mai important, le dă un moral bun în perspectiva următoarele confruntări din campionat.

Cu 1-0 s-a încheiat a doua partidă dintre cele două formaţii disputată în actuala stagiune, unicul gol fiind marcat târziu, în minutul 82, dintr-un penalty obţinut de Străuţ şi transformat de Cârstocea, fost jucător la Viitorul.

Cînu (min. 41), Drăghici (min. 58) şi Cârstocea (min. 86) au semnat cele mai mari ocazii ale amfitrionilor.

Şi echipa lui Hagi a fost periculoasă în câteva rânduri, însă şuturile lui Stoica (min. 35, 60, 60) şi R. Marin (min. 37) n-au făcut altceva decât să-l evidenţieze pe portarul Straton, la datorie de fiecare dată.

Poli Timişoara: Straton – B. Străuţ, Bocşan, Cînu, Novak – Artean – Bărbuţ, Croitoru (Şeroni ’85), Llorente, Doman (Mailat ’73) – Drăghici (Cârstocea ’64). Antrenor: Ionuţ Popa.

Viitorul Constanţa: Râmniceanu – Benzar, Ţâru, Brandan, Boli – R. Marin, Carp, D. Lopez (Hodorogea ’67) – Chiţu, Nimely (Coman ’46), Stoica (Casap ’75). Antrenor: Gheorghe Hagi.

Cartonaşe galbene: Llorente ’70, Mailat ’90 / D. Lopez ’61.

„Din punct de vedere sportiv, Poli Timişoara are 11 puncte. Ele au fost câştigate pe teren, nu este vina băieţilor că au existat probleme financiare în sezonul trecut. Sperăm să mai obţinem puncte, să intrăm în iarnă cu un bagaj de puncte care să ne dea speranţe în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Dintre cele două victorii cu Viitorul, cea mai importantă este cea din această seară, ea ne asigură continuitate în campionat. Ne onorează şi parcursul din Cupa Ligii, dar obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare”, a declarat căpitanul polist Marius Croitoru la microfonul Digi Sport.

„Ambele echipe au avut ocazii, ei au fost mai inteligenţi ca noi. A fost acel penalty, noi puteam mai mult… Cred că acum îmi daţi dreptate când spun că nu există diferenţe între echipele de pe primele locuri şi cele din coada clasamentului. Am pregătit meciul aşa cum trebuie, dar pur şi simplu nu am avut şansă în această seară. A fost un meci echilibrat, am avut o perioadă bună, unele lucruri m-au supărat, dar le vom pune la punct. Fotbalul este imprevizil, trebuie să fii pregătit tot timpul pentru o nouă provocare. Ce ai făcut ieri nu mai este valabil astăzi”, a spus, pentru aceeaşi sursă, antrenorul formaţiei dobrogene, Gheorghe Hagi.

Foto: ADRIAN PÎCLIŞAN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns