L-aţi văzut? Sunaţi urgent la 112!

Florin Bedea

Poliţia din vestul ţării a intrat în alertă după ce un bărbat care trebuia să meargă la un spital pentru un consult medical a dispărut.

În data de 02.08.2016, la ora 18:30, la Poliţia Municipiului Deva s-a prezentat un devean în vârstă de 34 de ani, care a sesizat faptul că fratele său, Florin Bedea (foto), în vârstă de 26 de ani, din satul Toplița Mureșului, nu s-a întors la domiciliu din data de 01.08.2016, dată la care s-a deplasat la Spitalul Județean Deva, pentru un consult de specialitate.

Având în vedere că tânărul a mai plecat voluntar de la domiciliu, familia acestuia nu s-a alertat decât în cursul zilei de marţi, când a aflat că nu s-a deplasat la spital pentru a fi consultat.

După primele verificări, poliţiştii din IPJ Hunedoara au solicitat ca omul să fie dat în urmărire generală.

Semnalmentele și articolele de vestimentație în momentul dispariției: înălţime 1,75 – 1,80 m, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi căprui; era îmbrăcat în blugi de culoare neagră, tricou negru şi pantofi sport.

Persoanele care pot furniza informaţii utile depistării persoanei în cauză sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: hunedoaralibera.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “L-aţi văzut? Sunaţi urgent la 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *