Krepelka, Tarabelli şi Alexandrescu, premianţi la Râşnov

Riccardo Tarabelli

Un nou weekend rodnic pentru piloţii de la CS Krepelka Motorsport.

În etapa a treia a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, desfăşurată la Râşnov, multiplul campion naţional Mihai Alexandrescu s-a clasat pe poziţia secundă la Dacia Revival şi la I3.

Colegul său italian Riccardo Tarabelli, legitimat la Sesa Racing Italia, care reprezintă în acest an clubul timişorean de automobilism, a urcat la rândul său pe treapta a doua a podiumului de premiere, tot la două clase, la două roţi motrice şi la H2.

În fine, Alexandru Krepelka s-a impus la clasa N1, obţinând totodată al doilea cel mai bun timp la grupa N, în care participă maşini mult mai puternice.

„Eu sunt în grafic, Riccardo Tarabelli este aproape de primul loc în clasamentul general, ţinteşte la rândul său titlul de campion naţional la viteză în coastă. Şi Mihai Alexandrescu este în grafic, cu menţiunea că el lucrează la o altă maşină, pe care o pregăteşte pentru etapele rămase de disputat. Va folosi noul material de concurs chiar la Trofeul Gutâi, următoarea etapă din actuala ediţie de campionat. Mulţumim Consiliului Judeţean Timiş, partenerilor privaţi Mirko Peroni, Dan Lazăr, Cristian Fedor, Leonard Hantig, Frank Van Nunen şi Florin Diaconescu, precum şi tuturor celorlalţi colaboratori care sunt alături de noi”, ne-a declarat Alexandru Krepelka, campion naţional la „Coastă” şi preşedintele clubului timişorean de automobilism menţionat.

Ultimele trei etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă sunt cele de la Gutâi (29 august), Câmpulung (19 septembrie) şi Poiana Braşov (10 octombrie).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *