Kaufland a retras din toate magazinele sale din Timişoara un sortiment de făină

În urmă cu două zile vă informam despre faptul că o timişoreancă a avut neplăcuta surpriză să cumpere, de la un magazin Kaufland din Timişoara, mai multe pungi de făină bio marca „Băneasa”. Nu a folosit făina imediat după ce a ajuns acasă, dar luni, 13 martie, a dorit să prepare pâine. Surpriză, însă!

În prima pungă colcăiau… viermi. În a doua, la fel. Indignată, pe bună dreptate, timişoreanca a sunat la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului.

„Nu voiam banii înapoi, nici nu mai aveam bonul de cumpărături. Doream doar să atrag atenţia că există în magazine un produs neconform. I-am explicat doamnei, însă mi-a spus că trebuie să mă deplasez până acolo şi să fac o sesizare. Degeaba am insitat spunând că vreau doar să le atrag atenţia, să facă ceva pentru a se retrage produsul. Am 79 de ani, nu îmi mai permit să mă deplasez atât de uşor”, spune timişoreanca.

Kaufland România a reacţionat prompt şi a dispus retragerea din toate magazinele sale din Timişoara a sortimentului de făină respectiv, venind totodată şi cu următoarele precizări:

„Am sesizat furnizorul produsului cu privire la această situaţie, solicitând explicaţii şi verificări. Între timp, din proprie iniţiativă, am retras de la raft produsele Făină bio Băneasa din magazinele din Timişoara şi am demarat suplimentar proceduri de verificare.

Subliniem că produsele au fost însoţite de declaraţie de conformitate, potrivit procedurilor în vigoare, prin care furnizorul atestă că articolele corespund tuturor standardelor şi sunt bune pentru comercializare. Suntem în legătură cu acesta pentru explicaţii.
  
Vă asigurăm că suntem foarte stricţi cu privire la calitatea produselor care ne sunt furnizate şi toleranţa noastră este zero în raport cu respectarea procedurilor.

Luăm foarte în serios sesizările clienţilor noştri şi vă asigurăm de întreaga disponibilitate, corectitudine şi transparenţă în remedierea promptă a oricărei neplăceri. Suntem la dispoziţia clienţilor în fiecare zi la Biroul de Informaţii din magazin sau la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 9 -18″.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Kaufland a retras din toate magazinele sale din Timişoara un sortiment de făină

  1. Adriane, ce ai vazut tu prin depozitele Kaufland?? Si mai precis in care magazine din oras? Poate-mi descri conditiile din depozit al modului de plasare al paletiilor cu alimente, bauturi, frische, etc…

  2. Si eu am luat in feb cred faina bio de secara de la kaufland-ul din gh. Lazar si mi-a contaminat tot dulapul. Sigur e contaminat tot depozitul la ei! Ar trb sa aibe un control de la protectia consumatorului.

  3. gargara, atat se acopera cu declaratia de conformitate si dau vina pe furnizori, asa o fi dar… faina se depoziteaza la temperatura si umditate controlata, scrie pe fiecare punga, ma indoiesc ca cei de la kaufland respecta asta la ce am vazut eu prin depozitele lor, dsv-ul si anpc-ul sa faca niste controale si sa ne arate trasabilitatea produselor

Lasă un răspuns