Kaufland retrage din magazine şapte tipuri de napolitane, care pot afecta sănătatea consumatorilor

napolitane

Reţeaua germană de retail Kaufland retrage din magazine şapte tipuri de napolitane care pot avea un conţinut de arahide mai ridicat decât cel inscripţionat pe etichetă, ceea ce poate afecta sănătatea consumatorilor alergici la arahide, potrivit unui anunţ făcut de companie.

Produsele retrase sunt K-Classic napolitane cu crema cacao (70%) 175g, K-Classic napolitane umplute cu crema cu gust de cacao (75%) 500g, K-Classic napolitane cu crema de cocos (70%) 175g, K-Classic napolitane cu crema de alune de padure (70%) 175g, K-Classic napolitane cu crema de frisca (70%) 175g, Sweet napolitane cu crema cu umplutura de cacao (72%) 360g si Sweet napolitane umplute cu crema cu gust de alune de padure (72%) 360g.

„Exista posibilitatea ca acestea sa aiba un continut de arahide mai ridicat decat acela de urme, asa cum este inscriptionat pe eticheta. Numai in cazul persoanelor alergice la arahide, consumul unuia dintre produsele din lista poate determina o reactie alergica”, se precizeaza in comunicatul Kaufland.

Persoanelor alergice la arahide li se recomanda sa nu consume niciunul din produsele mentionate mai sus.

„Consumatorii care nu sunt alergici la arahide pot consuma in siguranta aceste produse. Kaufland retrage de la vanzare articolele mentionate din proprie initiativa. Alte produse nu fac obiectul acestei retrageri”, a mai precizat compania.

Clientii alergici la arahide care au cumparat astfel de produse, dar nu le-au consumat, se pot prezenta in orice magazin Kaufland pentru a returna produsele mentionate si vor primi contravaloarea pretului de vanzare. Clientilor nu li se va solicita sa prezinte bonul de casa.

romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *