Justiția timişoreană le-a dat aripi „Îngerilor Galbeni”

Încercarea Consiliului Local Timișoara de a stopa activitatea abuzivă a unei firme de tractări și remorcări auto a fost zădărnicită în justiție. Curtea de Apel Timișoara a decis să caseze sentința dată în februarie de Tribunalul Timiș în aceeași speță și a anulat HCL 146 din martie 2014, atât în forma ei inițială, cât și în forma modificată.

Consilierii locali au decis, anul trecut, să interzică blocarea, ridicarea, transportul și depozitarea vehiculelor de alte unități și în alte spații decât cele autorizate de primărie, în urma numeroaselor sesizări primite de la timișorenii care își lăsau mașinile în parcările diferitelor magazine și apoi se trezeau că acestea ori le sunt blocate, ori le sunt ridicate și duse într-un depozit al așa-zișilor „îngeri”.

Deblocarea roților și eliberarea mașinilor costă multe sute de lei, iar unii dintre cei afectați consideră că, pur și simplu, li s-au furat autoturismele.

De acum înainte, singurele măsuri care se pot lua sunt la nivelul magazinelor, astfel încât acestea să nu ajungă să fie evitate de clienți din cauza zelului „Îngerilor galbeni”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns