Jurnalistul Dan Diaconescu trăiește un coșmar. Soția sa este disperată

Soția fostului mogul media este pregătită să-i ceară președintelui țării grațierea soțului ei printr-o scrisoare în care vorbește despre ”condițiile inumane” în care se află acum cel alături de care a ales să-și petreacă viața. Asta în vreme ce băncile sunt pe punctul de a-l ”ușura” de două case, informează Libertatea.

Condamnat la cinci ani și șase luni de închisoare, în iunie anul trecut, pentru șantaj, fostul patron OTV se află închis acum la Penitenciarul Rahova unde, spun apropiații lui, trăiește un coșmar printre ceilalți deținuți din cauza condițiilor. Fostul jurnalist încearcă totuși să facă fața regimului de detenție cu ajutorul familiei care îi trimite constant bani pentru a-și putea cumpăra apă.

Și asta pentru că Dan Diaconescu folosește doar apă îmbuteliată nu doar pentru băut ci, și pentru igienă, asta după ce s-a plâns că apa din închisoare este plină de viermi. Potrivit apropiaților, tot metabolismul lui s-a schimbat după ce a fost închis, iar dintr-un om mărunțel cum era înainte, acum s-a îngrășat foarte mult. Soția lui i-a rămas alături și face demersuri să-l scoată din pușcărie.

”Nu există telefon în care soția lui să nu plângă când îl aude când îi povestește în ce condiții stă acolo, dar și că nu își poate vedea fetița. După ce s-a consultat cu el, Emi a decis să facă demersuri privind grațierea soțului ei, îi va scrie președintelui României și va iniția și o petiție publică”, a declarat un apropiat al familiei.

Sursa: stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Jurnalistul Dan Diaconescu trăiește un coșmar. Soția sa este disperată

  1. I-am spus si d-nului. Gen. Dan Voinea ca,sint victima a unei infractiuni care nu figureaza in Codul Penal : > Favorizarea favorizatorilor infractorilor < Olteanu Danut din Comanesti Bc. ,fan CFR din aug. 1956.

  2. Nu a vrut sa vorbeasca cu mine nici la Tg. Ocna nici la Comanesti. Am dusmani care pacalesc si ingineri de la Calea Ferata ! Dn. Ing. Radu Belu {0744 919 xxx} de la Regionala CFR Brasov Infrastructura,este cunoscut pe toata Reteaua CFR. Olteanu Danut de la Comanesti Bc.

Lasă un răspuns