Juniorii 2 ai SCM Politehnica Timișoara joacă la turneul final al Campionatului Național de handbal

Juniorii 1 și juniorii 2 de la SCM Politehnica Timișoara, la turneele finale (galerie foto)

Handbaliștii juniori 2 participă, de miercuri și până duminică, la turneul final al Campionatului Național. Acesta reunește cele mai bune opt echipe din România și se va disputa pe teren neutru, la Moreni, în județul Dâmbovița.

Echipa antrenată de Emil Stolojan a fost neînvinsă în prima fază a campionatului. SCM Politehnica a obținut opt succese din tot atâtea partide disputate, iar în Grupa Valoare și-a păstrat avantajul consistent (13,5 puncte față de a doua clasată din ierarhia finală), chiar dacă a cedat un meci, și acela la limită (34-33), cu CSS Craiova, în deplasare.

„Ne-am pregătit foarte bine pentru acest turneu, în ciuda faptului că am avut puțin timp. Inițial, turneul final urma să aibă loc la mijlocul lunii, dar apoi s-a stabilit să se joace în primul weekend din mai. Suntem încrezători că ne vom prezenta bine și ne-am propus o clasare între primele șase echipe”, a declarat Emil Stolojan, antrenorul echipei de juniori 2 a SCM Politehnica Timișoara.

Primul adversar al tinerilor handbaliști alb-violeți la turneul final va fi CSȘ Târgoviște, meciul fiind programat miercuri, cu începere de la ora 15,30.

Joi, la ora 18, va avea loc partida SCM Politehnica Timișoara – Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda, iar vineri, de la 18,00, alb-violeții vor da piept cu LPS Târgu Mureș. Primele două clasate din grupă se vor califica în semifinale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *