Juniori de naţională

Juniori de naţională

Juniori de naţională

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timişoara, câştigătoarea seriei G din Campionatul Naţional de Juniori 1, trimite patru jucători la lotul naţional.

Aceştia sunt extrema dreaptă Mateo Roşca, centrul Tudor Melintescu (căpitanul echipei), interul stânga Andrei Burzo şi pivotul Ionuţ Cocoşilă.

CITEȘTE ȘI: Sala proprie, punctul forte?

Tricolorii se vor pregăti în perioada 6-12 martie la Drobeta Turnu Severin. Echipa de juniori 1 a clubului bănăţean, antrenată de Andrei Păiuş, încă jucător activ, este campioană naţională en-titre şi a câştigat seria G a actualului campionat cu cinci victorii şi o înfrângere, urmând ca Federaţia Română de Handbal să stabilească grupele pentru partea secundă a sezonului.

“Cei chemaţi la lot sunt băieţi foarte serioşi şi muncitori, aşa cum este întreg lotul nostru. De altfel, colectivul, ca un întreg, are şi el contribuţia sa la aceste convocări.

Cei patru trebuie să rămână la fel de serioşi şi să profite de şansele care li se vor oferi”, a declarat Andrei Păiuş.

La această acţiune, naţionala de juniori 1 va face un scurt cantonament şi va juca partide de verificare cu reprezentativa similară a Macedoniei de Nord.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *