Juniori de la CS Heracle, la un concurs puternic în Daghestan

„Surakat Asiyatilov Memorial”, una dintre cele mai puternice competiții de lupte greco-romane din Europa, reunește la start și sportivi de la CS Heracle.

La Kaspisk, în Daghestan, republică autonomă aflată în componența Federației Ruse, luptă în aceste zile Leonid Moroz (categ. 55 kg), Vitalie Eriomenco (categ. 60 kg), Cornel Rusu (categ. 63 kg), Alexei Hahlovschi (categ. 67 kg), Alexandrin Guțu (categ. 77 kg) și Rostislav Covali (categ. 97 kg).

Concursul este adresat categoriei de vârstă juniori și se află în calendarul federației internaționale de lupte (UWW – United World Wrestling).

Delegația clubului Heracle este condusă de președintele Damian Raileanu. În Daghestan este prezent și antrenorul Roman Zgardan.

La Kaspisk a avut loc, în 2018, în sala „Ali Aliyev Sport Complex”, Campionatul European de Lupte. Kaspisk este un oraș situat la 18 kilometri distanță de Makhachkala, capitala Daghestanului, având aproximativ 100.000 de locuitori, care îl situează pe locul al patrulea în topul celor mai populate orașe din această republică autonomă.

Competiția de la Kaspisk se adresează doar stilului lupte greco-romane.

Deplasarea membrilor delegației Clubului Sportiv Heracle a fost făcută pe ruta Timișoara – Chișinău – Moscova – Mahacickala – Kaspisk.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns