Județul Timiș, primul în ţară la numărul de terenuri agricole vândute

teren agricol 2

Potrivit Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară, de la începutul anului au fost înregistrate 512.935 de vânzări de imobile în toată țara.

Cele mai multe vânzări de proprietăți locative raportate în primele zece luni ale anului au fost înregistrate în București, Cluj și Ilfov, la polul opus situându-se Teleorman, Sălaj și Caraș-Severin.

Județele în care au fost vândute cele mai multe terenuri agricole, în primele zece luni ale acestui an, sunt Timiș – 7.138, Arad – 6.283 și Dolj – 5.985.

Imagine de arhivă


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Județul Timiș, primul în ţară la numărul de terenuri agricole vândute

  1. cine are in Timis atita pamint de vinzare , cind in citeva localitati (ex. Lovrin) nu s-au eliberat inca (dupa 27 ani) certificatele de proprietate la anumite parcele ? Dar se pare ca de ani de zile acele „cineva” a facut afaceri fructuoase cu anumite parcele mult rivnite din acele locuri. Proprietarii de drept sint aminati de la an la an, trimisi de la Ana-la Caiafa , dar fostii si actualul primar nu are nici o problema . Nu se gaseste nimeni care are curajul sa faca acolo si eventual in localitatile imprejmuitoare sinnicolaului Mare , o ancheta ADEVARATA, fara influente politice ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *