Jihadul lui Robu împotriva lui Fritz s-a ascuțit: Fostul edil-șef speră că va strânge semnăturile necesare pentru demiterea actualului primar

Jihadul lui Robu împotriva lui Fritz s-a ascuțit: Fostul edil-șef speră că va strânge semnăturile necesare pentru demiterea actualului primar

Nicolae Robu s-a înscris în competiția acerbă a strângerilor de semnături pentru demiterea primarului Dominic Fritz. În doar câteva zile, Robu a strâns peste 6.000 de semnături.

Nu foarte multe, am putea zice, căci i-ar trebui cam de 11 ori pe atâtea pentru a-și vedea visul cu ochii, recte referendulul curat constituțional la care ar fi necesar să se prezinte 30 la sută dintre alegătorii de pe listele electorale.

Liste care cuprind aproape 275.000 de oameni. Ia dintre cei prezenți la o eventuală votare, cei care se exprimă pentru demitere ar trebui să fie majoritari pentru ca desșurubarea lui Dominic Fritz de la Primărie să devină realitate. Nu-i simplu, dar nici imposibil, așadar e de urmărit.

Fritz a dublat datoriile vechi ale Colterm, după cum susține Robu

Dar ex-primarul taxează în continuare orice declarație a lui Fritz referitoare la termoficare și mai ales la ”greaua moștenire” de la Colterm. ”Dl Fritz ne tot spune ce mult plătește el pt. căldură și apă caldă, dar nu ne spune DE CE plătește atât! Stimați timișoreni, Timișoara are de plătit atât de mult pt. două motive și anume, pt că dl Fritz: a intrat în iarnă fără cărbune. Iată ce a declarat el în 24 august 2021:

”Noi facem ce nu s-a făcut în anii trecuți, noi ne pregătim pentru această iarnă SĂ NU MAI ARDEM CĂRBUNE”; a intrat în iarnă fără contract bilateral cu E-on la prețul de 200-250 lei / MWh fix pe toată perioada iernii și posibil chiar mai departe, preferând să rămână la cheremul bursei, de unde acum îl cumpără cu 800 lei / MWh!”, spune Robu în cel mai recent text prin care îl atacă pe actualul edil-șef.

Apropo de datoriile vechi ale Colterm, invocate de Dominic Fritz drept scuză că timișoreni îngheață în case, Robu pune din nou punctul pe ”i”.

CITEŞTE ŞI: Amenzi mari pentru șoferii agresivi și noi limite de viteză. Se sancționează flash-urile și drift-urile

”În toată istoria, datoria cumulată la Colterm, din 2005 până în 2020, a fost de 300 milioane de lei! Dl Fritz a adăugat într-un an alte 300 milioane de lei! Pare neverosimil, dar ASTA-I REALITATEA! Vor apărea, în curând, cifrele oficiale și veți vedea! 300 milioane lei într-un an, din care 107 milioane lei amenda și 80 milioane lei certificatele de mediu pt. care s-a primit amenda (certificate devenite cu milioane mai scumpe între timp)”, a scris recent Robu pe pagina sa de facebook.

Robu îi îndrumă pe cetățeni să intre pe pagina Like Timișoara de pe platforma socială, unde găsesc linkul spre platforma online unde pot semna pentru demiterea lui Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Jihadul lui Robu împotriva lui Fritz s-a ascuțit: Fostul edil-șef speră că va strânge semnăturile necesare pentru demiterea actualului primar

  1. Adevarul e ca primar mai incapabil sau mai rau intentionat….alo….Justitia !!!, nu am vazut/ sau citit despre niciodata.
    Parca a vrut raul orasului intentionat. Nu ar fi imposibil, daca se sapa bine sa fie in spate interese mafiote, gen terenurile Colterm-ului sau altele !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *