Jed Allan, din Beverly Hills 90210, a murit! Fiul său a făcut anunțul tragic

jed allan

Jed Allan, actor în Beverly Hills 90210, s-a stins din viață! Interpretul personajului C.C.Capwell din serialul “Santa Barbara”a spus adio fanilor. Jed avea 84 de ani și a jucat în producția în cauză timp de 7 ani de zile. Din nefericire, Rick Bown, fiul său, a făcut anunțul trist pentru fanii tatălui lui.

“Anunț cu durere că tatăl meu a încetat din viață. A murit liniștit, înconjurat de familie“, a scris Rick Brown, pe un site de socializare, fără a preciza exact cauza morții vedetei.
Jedd Allan, din Beverly Hills 90210, s-a stins din viață

Jedd Allan, actorul cunoscut în producțiile Beverly Hills 90210 și Santa Barbara, a murit. Fiul său a făcut public anunțul, fără a preciza cauza decesului acestuia. Vedeta a fost văzută ultima oară jucând într-un episod din serialul “CSI: Miami“, în anul 2003. Acesta a avut roluri episodice în “Beverly Hills 90210“, “Walker, polițist texan” , dar rolul care l-a făcut cunoscut este cel al lui C. C. Capwell din serialul “Santa Barbara“.

“Darul său era un amestec formidabil de profesionalism și inspirație, o adevărată forță a naturii odată ce camerele porneau. Dar totodată era generos, și blând, și amuzant, și feroce și Dumnezeu știe cât era de iubit de cei care avea norocul să împartă scena cu el. Una dintre cele mai mari binecuvântări din cariera mea a fost că m-am numărat printre aceștia și că am fost prieten cu el“, a fost mesajul colegului de platou, A. Martinez, conform stirimondene.fanatik.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *