Jandarmii puteau să ia poliția locală cu vorba bună…

elev lovit

Meciul recent dintre FCSB și ACS Poli Timișoara s-a lăsat cu sancțiuni între forțele de ordine. Jandarmeria a dat un avertisment poiliției locale din orașul de pe Bega, pentru că nu a fost suficient de vigilentă: răcoritoarele s-au vândut în doze metalice, iar un spectator a reușit să introducă pe stadion niște pistoale de jucărie.

Primarul Timișoarei le dă dreptate, în principiu, jandarmilor. „Pe fond, jandarmeria are dreptate. Nu aveau ce căuta pe stadion cei cu sucuri la doze, e clar că apa și răcoritoarele se vând în pahare de plastic.

Nu știu cine le-a permis, stadionul e al CJT, dar nu dau vina pe ei. Poliția locală ar fi trebuit să intervină, e adevărat, dar cred că o discuție era mai potrivită, puteau să dea un telefon. Eu așa cred că trebuie rezolvate problemele și în oraș, hai să încercăm, mai întâi, prin comunicare, cu vorba bună. Dacă nu merge, se poate trece și la măsuri punitive.

Trebuie mai multă vigilență pe stadioane”, a declara Nicolae Robu. Cât despre pistoalele de jucărie, edilul a dat asigurări că șeful poliției locale le-a văzut și că, dacă ar fi fost unele adevărate, persoana respectivă nu ar fi avut nici o șansă să intre cu ele pe stadion.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Jandarmii puteau să ia poliția locală cu vorba bună…

  1. Politia locala este codusa de un om cu caracter ieftin…nescolit (degeaba a facut el 10 facultati la f.f.). Asa si atitudinea lor una neprofesionista, ieftina si in general bazata doar pe bazaconiile primaului si a lui Cojan…

Lasă un răspuns