Jaf la o bancă din București. Autorul a reușit să fugă înainte să pornească alarma

Un bărbat a jefuit în această dimineață o sucursală bancară din sectorul 2 al Capitalei, informează poliția. Jaful s-a produs la ora 10 dimineața, iar în agenție erau doar angajați în acel moment.

CITEȘTE ȘI: Indicele de infectare cu SARS-CoV-2 a crescut la 8,23 în Timişoara. Situația în celelalte localități din județ

Poliția a fost anunțată printr-un apel la 112 că într-un sediu bancar din sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a amenințat una dintre casierie și a reușit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui bilet.

Autorul jafului a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică. Nicio persoană nu a fost rănită în timpul jafului.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei.

sursa: digi24.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Jaf la o bancă din București. Autorul a reușit să fugă înainte să pornească alarma

  1. Realitatea mioritica genereaza si astfel se cazuri. Inclusiv la banci sunt angajati pensionari care abia se misca si stau toata ziua pe scaun si dormiteaza! Astea sunt legile facute cu dedicatie pentru fostii militieni si securisti care astazi sunt milionari din servicii prestate cu firmele lor de paza

Lasă un răspuns