Jaf de 1 milion de euro în doar câteva minute. Hoţii au acţionat ca într-un scenariu de film şi sunt de negăsit (video)

Jaf de 1 milion de euro în doar câteva minute. Hoţii au acţionat ca într-un scenariu de film şi sunt de negăsit

Jaf de 1 milion de euro în doar câteva minute. Hoţii au acţionat ca într-un scenariu de film şi sunt de negăsit

Jaf ca în filme în Grecia. Hoții nu au avut nevoie decât de câteva minute, duminică dimineață, pentru a pleca din apartamentul unui cunoscut om de afaceri din Salonic cu o pradă de peste 1 milion de euro: 300.000 de euro cash, bijuterii și ceasuri în valoare de 500.000 de euro.

Pare scenariul unui film de acțiune. Însă totul este cât se poate de real și s-a derulat într-un imobil din Salonic, pe strada Maria Callas, după un plan foarte bine pus la punct.

CITEȘTE ȘI: Ultima oră: Cod portocaliu emis pentru Timiş şi alte 8 judeţe

Duminică dimineaţă, în jurul orei 3.30, cinci indivizi au acționat perfect organizați, au reușit să intre în apartamentul de la etajul 6, să aibă acces în locul unde se afla seiful, să-l ridice și să-l arunce în gol de la balcon.

Jefuitorii au încărcat apoi seiful de aproape o jumătate de tonă în portbagajul unei mașini şi s-au făcut nevăzuţi.

Conform informaţiilor obţinute de jurnaliştii publicaţiei protothema.gr, prada lor ajunge la 1.000.000 de euro întrucât în ​​seif se aflau 300.000 de euro cash și bijuterii, hoţii reuşind, de asemenea, să scoată din casă zece ceasuri în valoare de 500.000 de euro.

Jaful a fost filmat de camerele de supraveghere

Hoţii au profitat de absența proprietarilor, care se aflau pe insula Paros, și, încă de sâmbătă dimineață, ar fi deschis ușile balconului pentru a acționa mai rapid și a economisi timp ziua următoare.

Așa că, duminică, au intrat în apartament, au oprit alarma şi au răsucit camerele de supraveghere, pentru ca mișcările lor să nu fie înregistrate. Cu toate astea, jaful a fost filmat cadru cu cadru de un alt sistem de securitate, iar imaginile au fost predate poliţiei.

Presa greacă a publicat fotografii cu imobilul unde s-a dat spargerea, cu groapa făcută în asfalt de seiful aruncat de la etajul 6, dar și un filmuleț care îi surprinde pe hoți plecând cu o maşină neagră, conform observatornews.ro.

Anchetatorii continuă să audieze martori și să verifice şi alte imagini filmate de camerele de supraveghere din zonă, pentru a-i putea identifica pe autorii jafului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *