Ionuţ Popa: „Voi odihni doi-trei jucători”

După trei victorii consecutive în Liga I, pentru Poli Timişoara urmează o partidă în Cupa României. La prima vedere, adversara de miercuri, divizionara secundă Chindia Târgovişte, pare a fi una accesibilă. Antrenorul Ionuţ Popa se gândeşte să menajeze cel mult trei fotbalişti.

„Îl tratăm ca pe un meci de campionat, deşi probabil că doi-trei jucători vor fi schimbaţi, încerc să-i odihnesc… Artean şi Bărbuţ nu vor putea evolua în campionat la Botoşani, însă regulamentul spune că suspendările din Liga I nu se aplică la Cupa României. Scutaru, Popovici şi Poparadu au revenit după accidentări, au reluat antrenamentele, dar nu îi luăm la Mioveni. M-aş bucura ca măcar unul dintre ei să se întoarcă pe teren peste o săptămână sau peste două săptămâni. Neagu, Vădrariu, Sorescu şi Henrique rămân pe lista jucătorilor indisponibili. La meciul precedent mi-a fost frică de faptul că Şeroni va suferi o ruptură. L-am forţat pentru că nu am avut cu cine să-l înlocuiesc. A rezistat cum a putut până la sfârşitul partidei. Se simte mai bine acum, este apt de joc. Îl am la dispoziţie şi pe Cînu, el nu a jucat pe terenul sintetic de la Chiajna întrucât are probleme cu coloana şi mi-a cerut să nu-l iau pentru a nu risca o accidentare. Eu îmi protejez jucătorii, aşa că nu am apelat la serviciile sale”, a declarat tehnicianul Ionuţ Popa.

„Este un meci foarte greu, Chindia Târgovişte este una dintre cele mai bune echipe din Liga I”, a spus şi atacantul Octavian Drăghici.

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Poli Timişoara, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal, se va desfăşura miercuri, cu începere de la ora 18, la Mioveni.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns