Ionuţ Popa: „Voi odihni doi-trei jucători”

Ionut Popa

După trei victorii consecutive în Liga I, pentru Poli Timişoara urmează o partidă în Cupa României. La prima vedere, adversara de miercuri, divizionara secundă Chindia Târgovişte, pare a fi una accesibilă. Antrenorul Ionuţ Popa se gândeşte să menajeze cel mult trei fotbalişti.

„Îl tratăm ca pe un meci de campionat, deşi probabil că doi-trei jucători vor fi schimbaţi, încerc să-i odihnesc… Artean şi Bărbuţ nu vor putea evolua în campionat la Botoşani, însă regulamentul spune că suspendările din Liga I nu se aplică la Cupa României. Scutaru, Popovici şi Poparadu au revenit după accidentări, au reluat antrenamentele, dar nu îi luăm la Mioveni. M-aş bucura ca măcar unul dintre ei să se întoarcă pe teren peste o săptămână sau peste două săptămâni. Neagu, Vădrariu, Sorescu şi Henrique rămân pe lista jucătorilor indisponibili. La meciul precedent mi-a fost frică de faptul că Şeroni va suferi o ruptură. L-am forţat pentru că nu am avut cu cine să-l înlocuiesc. A rezistat cum a putut până la sfârşitul partidei. Se simte mai bine acum, este apt de joc. Îl am la dispoziţie şi pe Cînu, el nu a jucat pe terenul sintetic de la Chiajna întrucât are probleme cu coloana şi mi-a cerut să nu-l iau pentru a nu risca o accidentare. Eu îmi protejez jucătorii, aşa că nu am apelat la serviciile sale”, a declarat tehnicianul Ionuţ Popa.

„Este un meci foarte greu, Chindia Târgovişte este una dintre cele mai bune echipe din Liga I”, a spus şi atacantul Octavian Drăghici.

Meciul dintre Chindia Târgovişte şi Poli Timişoara, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal, se va desfăşura miercuri, cu începere de la ora 18, la Mioveni.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns