Ionuţ Popa: „Trebuie să adoptăm o tactică reuşită cu Gaz Metan”

Ionut Popa 4

Programul echipei de rugby Timişoara Saracens a modificat data şi ora de start ale confruntării fotbalistice dintre ACS Poli şi Gaz Metan. Elevii lui Grainger Heikell joacă sâmbătă, de la ora 14, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, cu formaţia rusă Krasny Yar Krasnoyarsk, iar prologul rundei a 7-a din faza play-out a Ligii I a devenit duelul de pe aceeaşi bătrână arenă în care trupa aflată sub comanda lui Ionuţ Popa va da piept cu nou-promovata din Mediaş.

Meciul de fotbal este programat joi, cu începere de la ora 17,30. Bănăţenii se confruntă cu aceleaşi probleme de lot, Poparadu, Fucek, Doman şi Şeroni fiind în continuare incerţi.

„Nu prea avem veşti bune în legătură cu jucătorii care sunt accidentaţi de mai mult timp, şi mă refer aici la Poparadu, Fucek, Doman şi Şeroni. Doman nu-şi poate reveni, nu ştiu ce se întâmplă cu el. Mă îngrijorează situaţia lui, era în formă în momentul în care a devenit indisponibil. A fost la tratament aici, la Bucureşti şi în Turcia şi nu s-a făcut încă bine. Scutaru şi-a revenit, dar nu ştiu dacă este la sută la sută din potenţial.

La Târgu Mureş am pierdut două puncte şi acest lucru mă deranjează, mai ales că am ratat multe ocazii. Este important să trecem peste acest meci, pentru că vine partida cu Gaz Metan Mediaş, o echipă valoroasă, cu jucători buni. Trebuie să adoptăm o tactică reuşită, iar pentru asta trebuie să ne raportăm la adversari şi la teren.

Am discutat cu Drăghici şi cu Henrique. Lui Drăghici i-am spus că ne-a omorât în ultimele două meciuri cu ratările sale. Pe Pedro îl ştim cu toţii, este un fotbalist cu calităţi, dar capricios. Nu ştiu câtă şcoală are, mă deranjează faptul că nu a învăţat nici acum să vorbească în limba română. Voi face un referat pe care îl voi înainta conducerii, el va suporta consecinţele regulamentului de ordine interioară.

De gestul lui Popovici doar am auzit, nu l-am văzut. Am vorbit cu el, mi-a spus că era supărat din cauza faptului că la o fază nu s-a dus cu mingea până la poartă. L-am certat şi noi”, a declarat antrenorul Ionuţ Popa.

„Mă aştept să fie un meci greu, de luptă. Avem însă o echipă cu jucători experimentaţi, sigur vom face faţă acestui examen. În ceea ce mă priveşte, încerc să evoluez tot mai bine de la un meci la altul, sper să şi marchez. În dreapta mă simt cel mai bine, îmi creşte încrederea cu fiecare etapă ce trece. Cred că Eric este cel mai periculos jucător de la Gaz Metan Mediaş”, a spus şi tânărul mijlocaş de bandă polist Sebastian Mailat.

Etapa a 7-a va continua vineri cu partidele Concordia Chiajna – FC Voluntari (ora 18) şi Pandurii Târgu Jiu – FC Botoşani (ora 20,30).

Sâmbătă sunt programate întâlnirile Astra Giurgiu – CFR Cluj (ora 17,30) şi CSU Craiova – Dinamo Bucureşti (ora 20,30), iar luni vor avea loc meciurile CSM Poli Iaşi – ASA Târgu Mureş (ora 18) şi FCSB – Viitorul Constanţa (ora 20,30).


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns