Ionuţ Popa: „Nu mai tac, vrem să fim respectaţi!” (VIDEO!)

După remiza albă cu Concordia Chiajna, Ionuţ Popa a pus din nou tunurile pe conducătorii FRF şi LPF, manifestându-şi nemulţumirea faţă de modul în care este programată ACS Poli Timişoara. De această dată a avut un discurs mult mai agresiv, asta şi pentru că în urma suprasolicitării jucătorilor au apărut noi probleme de lot.

„Vreau să-i întreb pe Răzvan Burleanu şi Gino Iorgulescu dacă le place cum jucăm. Mie nu-mi convine să evoluăm din două în două zile! Nu mai pot să vorbesc despre fotbal în aceste condiţii. Nu ştiu cine face programările, nici nu mă interesează acest lucru, de miercuri până marţi am avut trei meciuri, dintre care unul cu prelungiri. Jucătorii mei nu mai pot să stea în picioare! Sunt şi ei oameni, au plămâni, ficat şi inimă.

Dacă se întâmplă ceva cu vreun jucător de la Poli răspunde Gino Iorgulescu sau Răzvan Burleanu? Băieţii fac eforturi extraordinare şi nu au timp pentru refacere. Este bătaie de joc! Urmează o zi liberă, apoi plecăm să jucăm meciul cu Pandurii Târgu Jiu. Nu pot să-mi dau seama cum au gândit aceste programări. Vrem puţin respect! Nu puteam fi băgaţi sâmbătă sau duminică pentru meciul cu Târgu Jiu?

Nu mai vreau să tac, ci să se facă dreptate! În nouă zile şi 15 ore am patru meciuri şi jumătate! Nici în Anglia nu se poate aşa ceva! Distrug fotbalul, distrug oamenii. Am avut şase absenţe, am adus juniori în lot. Am fost laţi, am avut o ocazie tot meciul. Nu ştiu ce va fi la Drobeta Turnu Severin, vom face, probabil, o baie în Dunăre. Suntem frustraţi, pentru că am plecat cu -14 puncte şi aţi văzut cum suntem programaţi.

Cu Pandurii voi folosi apărătorii în ofensivă şi atacanţi în defensivă! Şeroni are ruptură, Fucek va face RMN, Croitoru cred că a suferit şi el o ruptură, Bocşan are probleme grave, Doman nu mai face nimic de două luni şi jumătate, Poparadu a făcut întindere, Bărbuţ a fost lovit la Iaşi, iar Soljici este şi el indisponibil”, a răbufnit Ionuţ Popa la microfonul Digi Sport.

„Este foarte greu, se simte oboseala acumulată în ultimele meciuri. Am avut o ocazie, cred că a fost corner la acea fază. Avem încredere în noi, formăm o echipă bună, cu experienţă, putem să ne salvăm de la retrogradare, acesta este cel mai important obiectiv. Nu cred că avem suficient timp la dispoziţie pentru a pregăti următoarea partidă”, a spus şi mijlocaşul de bandă polist Sebastian Mailat.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns