Ionuţ Popa: „Mai sunt multe lucruri de rezolvat”

Ionut Popa

Ionuţ Popa a expus în stilu-i caracteristic situaţia în care se află ACS Poli Timişoara, echipă care a aflat oficial abia joi seară că va evolua sâmbătă, cu începere de la ora 21, pe terenul lui Dinamo Bucureşti. Bănăţenii au întocmit vineri, pe fugă, lista de jucători pentru actuala stagiune, trimiţând apoi documentul la Liga Profesionistă de Fotbal.

„Timpul foarte scurt de la anunţul oficial al LPF până la ora meciului cu Dinamo ne-a făcut să strângem rândurile şi să îngrăşăm porcul chiar înainte de Crăciun. Mă refer aici la toate problemele ce trebuie rezolvate înainte de începerea campionatului şi a unei partide din Liga I: lotul de jucători, hotelul şi deplasarea. Mai sunt multe alte lucruri de rezolvat. Nu ştiu de ce s-a pierdut atâta timp, era o situaţie clară. Dacă ar fi fost invers, probabil că Poli era eliminată de mult timp. Este o situaţie ce apare la 594 de ani”, a precizat Ionuţ Popa, vizibil îngrijorat de problemele financiare şi de lot cu care se confruntă ACS Poli.

Lista jucătorilor indisponibili pentru duelul din această seară cu „câinii roşii” îi cuprinde pe Bogdan Străuţ, Octavian Drăghici, Cristian Bocşan, Alin Ignea (accidentaţi) şi Cătălin Doman (suspendat).

„Sperăm să ne prezentăm cât mai bine. Am alcătuit un schelet de echipă, am făcut un sistem de joc, pe care îl voi schimba în funcţie de adversar. Cred că jucătorii vor da dovadă de îndrăzneală. Am încredere în aceşti băieţi, dar este important ca şi ei să aibă încredere în propriile forţe. Jucătorii care au revenit la echipă în această vară au şansa să demonstreze că nu meritau să fie înlăturaţi de aici. Sunt realist, ştiu că un meci nu seamănă cu altul, că poţi prinde o zi bună sau rea şi că fotbalul înseamnă 75 la sută şansă şi doar 25 la sută strategie. Sper să nu se simtă în vestiar acea penalizare de 14 puncte, iar jucătorii să înţeleagă faptul că nu au nimic de pierdut”, a mai spus Popa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *