Ionuţ Popa: „Avem nevoie de puncte!”

ionut popa 4

ACS Poli Timişoara are o misiună dificilă, sâmbătă, pe terenul campioanei Viitorul Constanţa, echipă aflată în revenire de formă, care nu a pierdut nici o partidă în ultimele şase etape, având un bilanţ de cinci succese şi o remiză.

Antrenorul Ionuţ Popa nu-i va avea la dispoziţie în meciul ce va începe la ora 18 şi se va disputa la Ovidiu pe Valentin Creţu, Alin Şeroni şi Alexandru Ţigănaşu.

Nici Gheorghe Hagi nu are toţi jucătorii apţi, George Ţucudean şi Bogdan Ţâru ratând duelul cu bănăţenii din cauza unor suspendări.

„Am văzut jocul lor cu Voluntari şi, aşa cum a zis Claudiu Niculescu, Viitorul pare să aibă o formă foarte bună. Am văzut jocul şi mi-a plăcut, se vede că este campioana României. Ne aşteaptă un meci greu acolo.

Chiar dacă au doi suspendaţi, au la dispoziţie un lot valoros, mare, care le permite să-şi formeze o echipă foarte bună. Sper ca băieţii mei să facă un joc bun, avem nevoie de puncte. Vrem să demonstrăm că suntem aproape de o echipă care este campioana României”, a declarat Ionuţ Popa.

În ultimul an calendaristic, alb-violeţii au reuşit în propriul fief rezultate pozitive împotriva formaţiei din sud-estul ţării: 2-1, 1-0 şi 0-0 în toate competiţiile oficiale. În schimb, ultimele două vizite la Ovidiu au adus rezultate de care poliştii nu vor să-şi amintească: 0-4 în 2015 şi 0-5 în acest an.

Unica victorie externă contra dobrogenilor, consemnată în 2014, scor 2-1, s-a produs pe stadionul din Chiajna, unde evoluat la acea vreme elevii lui Gheorghe Hagi.

Foto: prosport.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns