Ionuţ Nasleu, oprit pe Aeroportul Otopeni să părăsească România. Fostul şef al Pieţelor Timişoara a fost reținut

nasleu 4

Demis, în urmă cu trei zile, din funcția de director al societății PIEȚE SA Timișoara, Ionuț Nasleu a fost reținut, miercuri seară, de oamenii legii pe Aeroportul  din București, în timp ce aștepta să plece într-o cursă către Statele Unite.

CITEȘTE ȘI: Definiţiile de caz pentru COVID-19 au fost actualizate / Ce înseamnă caz posibil, caz probabil, caz confirmat

Ionuț Nasleu este cercetat într-un dosar ce are ca obiect infracțiunea de șantaj, în urma unei plângeri penale făcute de jurnalistul Dragoș Boța și de soția acestuia, Iulia, director la deBanat.ro. După mai multe dezvăluiri în presă legate de fostul director al SC PIEȚE SA, jurnalistul i-a solicitat, în urmă cu aproximativ o săptămână, un punct de vedere cu privire la un articol care urma să fie publicat. Ionuț Nasleu i-a răspuns cu un mesaj de amenințare, transmițându-i că va face publică o înregistrare video care ar fi privit-o pe soția jurnalistului în cazul în care ar fi continuat să apară articole despre el.

”Da. I-am făcut plângere penală lui Ioan Nasleu pentru șantaj și amenințare. După ce ani de zile a lansat tot felul de calomnii despre noi în spațiul public, ne-a dat în judecată și a pierdut, Nasleu a trecut la nivelul următor – șantajul. Când i-am cerut un punct de vedere , răspunsul a fost un mesaj de amenințare pentru mine și pentru soția mea, Iulia Boța, cea care este directorul publicației debanat.ro. Ni s-a transmis că dacă publicațiile noastre, pressalert.ro și debanat.ro, vor continua să scrie despre ce face, va face publică o pretinsă înregistrare cu soția mea, cu o secvență din viața sa privată, care ar compromite-o. Cum nu exista nimic de acest fel și pentru că amândoi nu putem accepta ca viața noastră și activitatea profesională să fie negociată, am decis să facem ce este firesc și normal – să sesizăm autoritățile statului. Niciodată publicațiile noastre nu vor ceda amenințărilor, șantajului și presiunilor. Iulia și Dragoș Boța”, a fost mesajul postat de jurnalist pe pagina sa de Facebook.

De pe aeroport, Ionuț Nasleu a fost escortat la Timișoara unde, în urma audierilor, a fost reținut pentru 24 de ore.

UPDATE: Judecătorul a decis, joi seara, ca Ionuț Nasleu să fie cercetat sub control judiciar.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Ionuţ Nasleu, oprit pe Aeroportul Otopeni să părăsească România. Fostul şef al Pieţelor Timişoara a fost reținut

  1. Incerca sa scape, sacalul, banditul, interlopul…  I-o fi ciripit vreo „pasarica” din sistem sa o taie din Romanica, ca-l cauta astia sa-l ascunda – ce-o fi zis Nașpeu, hai sa ma tirez in State, ca mi-am facut o coliba acolo, sa scap de sărăkiile aștea… Acum sa vedem cine mai e cu soola mare? Sa fie verificat tot ce a marsavit in Pietele din Timisoara. Sper sa nu aud ca maine-i liber. Sa plateasca si drumul de la Bucuresti, la Timisoara. Si daca a gresit, sa plateasca. Nu stiu cum de a tot scapat prietenul lui Niciooaie Roibu? Sper sa vina si randul lui, asa incet-incet peste vreo 27 de ani ne scapam de actualii hoti din sistem (daca nu crapă intre timp)… Asa sa le ajute bunul dumnezeu. DUpa fapta si rasplata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *