Ioan Cojocari, șocat de ieșirea nervoasă a viceprimarului Timișoarei: „Nu-l văd bine!”

E deranj mare în Primăria Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău ”a luat foc” după ce a ieșit la iveală faptul că e rudă mai îndepărtată cu fostul secretar al municipalității, Ioan Cojocari, și a aruncat cu hârtiile de pe birou.

După ce și acest detaliu a răzbătut în presă, viceprimarul a avut, iarăși, o ieșire nervoasă, încercând să afle cine a ”sifonat” ceea ce s-a întâmplat. În încăpere se mai aflau doar trei persoane, foarte apropiate de Lațcău, lucru ce l-a iritat și mai tare, făcându-l să se îndoiască de încrederea acestora. În același timp, dezvăluirile din mass-media au afectat legătura relațională dintre viceprimar și unchiul soției sale.

După ce Ruben Lațcău i-a interzis accesul în primărie, Ioan Cojocari nu mai vorbeşte atât de frumos despre el, dimpotrivă, și-a schimbat părerea.

”Cine e el să mă interzică pe mine? Cum își permite să-l oprească pe Cojocari? Cojocari e un nume, pe mine mă știu oamenii de acolo, vă dați seama în ce situație i-a pus și pe aceștia, ca să nu mă lase să intru… Dar eu, oricum, mă descurc… Nu mă sperie așa ușor. Ce mă șochează sunt însă ieșirile nervoase ale viceprimarului. Mi-au spus mai mulți de reacțiile sale ciudate. Nu-l văd bine. Păi, dacă la o chestie așa inofensivă a aruncat cu hârtiile, ce o să facă în alte cazuri, mai serioase? Cu mine s-au făcut seriale și tot nu m-am pierdut cu firea. Dar eu sunt uns cu toate alifiile”, a declarat celebrul ex-secretar pentru „Renașterea bănățeană”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Ioan Cojocari, șocat de ieșirea nervoasă a viceprimarului Timișoarei: „Nu-l văd bine!”

  1. Bai Cojocari, locul tau este la parnaie, la cate porcarii ai facut zeci de ani in Primaria aia, nu sa te dai tu rotund, bai escrocule!

  2. Pana la echipa de la Curtea de Conturi din 2012. Acolo nu s-a mai pierdut cu firea, a facut direct pe el pentru ca acolo i s-au terminat alifiile pervresului.

Lasă un răspuns