Ioan Cojocari, șocat de ieșirea nervoasă a viceprimarului Timișoarei: „Nu-l văd bine!”

E deranj mare în Primăria Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău ”a luat foc” după ce a ieșit la iveală faptul că e rudă mai îndepărtată cu fostul secretar al municipalității, Ioan Cojocari, și a aruncat cu hârtiile de pe birou.

După ce și acest detaliu a răzbătut în presă, viceprimarul a avut, iarăși, o ieșire nervoasă, încercând să afle cine a ”sifonat” ceea ce s-a întâmplat. În încăpere se mai aflau doar trei persoane, foarte apropiate de Lațcău, lucru ce l-a iritat și mai tare, făcându-l să se îndoiască de încrederea acestora. În același timp, dezvăluirile din mass-media au afectat legătura relațională dintre viceprimar și unchiul soției sale.

După ce Ruben Lațcău i-a interzis accesul în primărie, Ioan Cojocari nu mai vorbeşte atât de frumos despre el, dimpotrivă, și-a schimbat părerea.

”Cine e el să mă interzică pe mine? Cum își permite să-l oprească pe Cojocari? Cojocari e un nume, pe mine mă știu oamenii de acolo, vă dați seama în ce situație i-a pus și pe aceștia, ca să nu mă lase să intru… Dar eu, oricum, mă descurc… Nu mă sperie așa ușor. Ce mă șochează sunt însă ieșirile nervoase ale viceprimarului. Mi-au spus mai mulți de reacțiile sale ciudate. Nu-l văd bine. Păi, dacă la o chestie așa inofensivă a aruncat cu hârtiile, ce o să facă în alte cazuri, mai serioase? Cu mine s-au făcut seriale și tot nu m-am pierdut cu firea. Dar eu sunt uns cu toate alifiile”, a declarat celebrul ex-secretar pentru „Renașterea bănățeană”.

6 Comments
Ion 6 martie 2021
Comunist ai fost,tot asta ai ramas!
Jenica 6 martie 2021
Ce contează, tot din maimuță se trage! Gata, l-am sifonat și eu.
Gimi 5 martie 2021
Păi tocmai asta e problema,  că ești uns cu toate alifiile !!!
Jhony 5 martie 2021
Pana la echipa de la Curtea de Conturi din 2012. Acolo nu s-a mai pierdut cu firea, a facut direct pe el pentru ca acolo i s-au terminat alifiile pervresului.
ghita 5 martie 2021
si latcau unde ar trebui sa fie, nu tot in parnaie? credeti ca-i vigin-a
ruda 5 martie 2021
Bai Cojocari, locul tau este la parnaie, la cate porcarii ai facut zeci de ani in Primaria aia, nu sa te dai tu rotund, bai escrocule!