Ioan Cojocari s-a reangajat la Primăria Timişoara! Fostul secretar al municipalităţii organizează, dar nu semnează!

Fostul secretar al Primăriei Timişoara nu poate sta departe de locul unde a lucrat zeci de ani. Deşi a ieşit la pensie, Ioan Cojocari a revenit la fostul loc de muncă şi chiar s-a angajat cu acte în regulă la municipalitate!

Contractul său este pe perioadă determinată, fiind valabil doar pentru o lună, pentru care Cojocari va încasa suma de… 200 de lei!

Fostul secretar era foarte agitat, marţi, pe holurile primăriei, când mulţi angajaţi au venit să-l salute, surprinşi de prezenţa sa.

Ioan Cojocari spune că are sarcini precise în ceea ce priveşte organizarea alegerilor, fiind trecute chiar în… fişa postului. „M-a rugat domnul primar să vin să mai ajut pe aici, până se pun ceilalţi la punct.

Am zis că în alte lucruri nu mă bag, dar la organizat alegerile dau o mână de ajutor. Nu am probleme, conlucrez bine cu toţi, ştiu şi cum să îi iau, mai o glumă, mai un banc. Dacă mă risc?

Nu, pentru că eu nu semnez nimic”, a declarat fostul secretar, care pare că şi-a păstrat acelaşi simţ al umorului.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 Răspunsuri “Ioan Cojocari s-a reangajat la Primăria Timişoara! Fostul secretar al municipalităţii organizează, dar nu semnează!

  1. Sa cumpere primaria si un sicriu pentru mafiotul asta ca precis o sa moara prin vreun birou al primariei ce mai rara asta primaria Timisoara nu functioneaza si precios o sa lucreze benevol fara salariu

  2. de ce d-ul primar nu-l aduce si pe ciuhandu si pe carpaci se pare ca au mai ramas niste imobile pe loga de retrocedat.

Lasă un răspuns