Investițiile din bani locali merg… de la tinerețe până la bătrânețe, într-o comună timișeană

nitchidorf 2

La Nițchidorf autoritățile locale susțin din banii colectați din taxe și impozite realizarea unui parc pe un teren de lângă biserica ortodoxă.

Noua amenajare peisagistică este dedicată activităților de recreere.

CITEȘTE ȘI: Festival gastronomic nu departe de Timișoara

Dintre dotări nu vor lipsi băncile și aparatele de joacă pentru copii. De altfel, noul spațiu de agrement va purta numele de Parcul Tineretului, fiind destinat tuturor locuitorilor care aparțin, din punct de vedere al vârstei, acestei categorii, dar și celor care se simt tineri, indiferent de anii împliniți.

O altă investiție susținută din bugetul local, prevăzută a fi realizată în acest an, este reabilitarea căminului cultural din satul aparținător Duboz, în care trăiesc în prezent circa 150 de locuitori.

În ultimii ani s-a tot vehiculat începerea renovării acestei clădiri, dar nu s-a întreprins nimic.

Motivul cuprinderii acestui obiectiv în agenda investițională vine din nevoia cetățenilor de a avea în satul lor o sală de evenimente, adică exact ceea ce își propun să realizeze edilii, în urma acestei intervenții.

Cum investițiile din bani locali merg… de la tinerețe până la bătrânețe, al treilea obiectiv vizat ține de despărțirea de această lume și constă din reabilitarea capelei funerare din Nițchidorf.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *