Investiţii serioase într-o localitate timişeană: 160 de locuri de parcare, asfalt nou, pavaj pe străzi şi o casă funerară

În 3 iulie vor demara două proiecte importante ale administrației unei localităţi din judeţul Timiş, ne-a declarat viceprimarul acesteia, Vasile Sita. Primele două investiţii demarate la Făget vizează realizarea a 160 de locuri de parcare pe Calea Lugojului, iar al doilea, o nouă îmbrăcăminte asfaltică, pe porțiunea de drum național care traversează orașul. Ambele proiecte sunt finanțate din bugetul local.

Tot în categoria obiectivelor locale intră și edificarea unei case funerare în cimitirul ortodox, șantierul urmând să înceapă lucrările în septembrie-octombrie. Clădirea cuprinde două săli de priveghi cu o sută de locuri pentru localnicii care aduc un ultim omagiu celor care trec la cele veșnice și dotările necesare pentru astfel de evenimente.

Alți bani publici vor fi alocați pentru realizarea a 7.000 de metri pătrați de trotuare pavate. Investiția vizează trei străzi, respectiv Vasile Alecsandri, Gheorghe Doja și George Coșbuc.

Un alt obiectiv finanțat de primărie, de această dată destinat locatarilor de la blocuri, este construirea a 65 de boxe, dintre care 60 pentru depozitarea lemnelor de foc și cinci pentru ghene de gunoi. Primii beneficiari din această categorie vor fi locuitorii din trei blocuri cu cinci scări.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns