Investiții masive în școlile din Timișoara. Ce unităţi sunt vizate

Elevii de la Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu” vor face ore în trei școli

Din bugetul din acest an, Primăria Timișoara și-a propus o serie de investiții în spațiile de învățământ. Pe lista de propuneri figurează, în primul rând, refuncționalizarea a trei spații – parterul de la căminul Liceului „Azur”, trei apartamente din Calea Aradului nr. 38 și Str. Independenței nr. 18 – pentru transformarea lor în creșe.

Mai sunt vizate: extinderea corpului Liceului „Grigore Moisil” pe strada Gheorghe Doja (proiectare), extinderea Grădiniţei nr. 33 (execuţie), extinderea Grădiniţei nr. 20 (finalizare intabulare și proiectare), extinderea Şcolii gimnaziale nr. 13 (sală multifuncţională şi săli de clasă), renovarea şi refuncţionalizarea Gradiniţei nr. 14 (proiectare), refuncţionalizarea punctului termic din incinta Colegiului Bănăţean (proiectare), refuncţionalizarea terenului şi a clădirilor fostului Liceul Agricol, refacerea acoperişului Şcolii gimnaziale nr. 19 și al Colegiului Economic „F.S. Nitti”, organizarea licitaţiei pentru lucrările la campusul școlar pentru Liceul „Nikolaus Lenau” (clasele gimnaziale), organizarea licitaţiei pentru reabilitarea Colegiului Tehnic „E. Ungureanu”, reabilitarea fațadei și acoperișului Colegiului Tehnic MIU și reabilitarea bazinului de înot al Colegiului Tehnic Electrotimiş.

Municipalitatea și-a propus să achiziționeze zece săli de clasă modulare, pe care să le poată folosi în caz de nevoie. Urmează să se mai realizeze și proiecte pentru reabilitarea termică la Liceul „Ion Vidu”, Colegiul Tehnic Alimentar, Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Colegiul Tehnic „Henri Coandă” și Colegiul Tehnic Electrotimiș.

Școala gimnazială nr. 30 va beneficia de o reabilitare „spectaculoasă”, dar care se va afla, deocamdată, doar în faza de proiectare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *